Φιλική νίκη επί του Παναθηναϊκού Β’

Φιλική νίκη επί του Παναθηναϊκού Β’ στο ΟΑΚΑ (3-0) πήρε η Κηφισιά το απόγευμα της Παρασκευής 3 Φεβρουαρίου. Η ομάδα του Γιώργου Πετράκη πέτυχε ένα γκολ στο πρώτο και δύο γκολ στο δεύτερο μέρος, σε μια αναμέτρηση που διεξήχθη δεδομένης της ομόφωνης απόφασης που πάρθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2 περί επ’ αόριστον αναστολής στη διεξαγωγή των επόμενων αγωνιστικών του Πρωταθλήματος.

Ο αγώνας

Ο Παναθηναϊκός Β’ είχε την πρώτη καλή στιγμή στην αναμέτρηση, μόλις στο 5ο λεπτό, με τον Δημήτρη Σερπέζη να μην προλαβαίνει προ κενής εστίας να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα μετά από παράλληλο γύρισμα του Μιγκέλ Ταβάρες. Δύο λεπτά αργότερα (στο 7′), η Κηφισιά άνοιξε το σκορ με τον Ανδρέα Τεττέι να κάνει ωραία ατομική ενέργεια, να “αδειάζει” τον Θανάση Προδρομίτη και τον Βασίλη Ξενόπουλο και να δίνει έτοιμο γκολ στον Μανώλη Καλλέργη.

Στο 17′ η Κηφισιά άνοιξε το γήπεδο με αντεπίθεση, ο Κωνσταντίνος Προβυδάκης δεν κατάφερε όμως να νικήσει τον Βασίλη Ξενόπουλο σε τετ α τετ, ενώ στο 26′ ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού Β’ απέκρουσε με το πόδι το σουτ του Μανώλη Καλλέργη μέσα από την περιοχή. Η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους ανήκε στον Παναθηναϊκό Β’ στο 32ο λεπτό, με τον Μιχάλη Αγριμάκη να αντιδρά σωστά και να διώχνει τον κίνδυνο στο τετ α τετ με τον Μιγκέλ Ταβάρες.

Μετά από τη διακοπή για την ανάπαυλα, ο Παναθηναϊκός απείλησε ξανά πρώτος με την κεφαλιά του Αμπντελραχμάν Μπιλάλ -μετά από σέντρα του Χρήστου Βουτσά- να καταλήγει άουτ στο 53ο λεπτό. Στο 63΄το γυριστό σουτ του Μιχάλη Κουιρουκίδη είχε την ίδια κατάληξη, ενώ στο 66′ το πλασέ του Νικολάς Αντερέγκεν από διαγώνια θέση πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι των γηπεδούχων.

Η Κηφισιά έφτασε σε δεύτερο γκολ στο 68ο λεπτό της φιλικής αναμέτρησης, όταν -μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Παναθηναϊκού Β’- ο Κώστας Παναγιώτου έκανε τη σέντρα και ο Δαμιανός Γκίνη πήρε την κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα. Δύο λεπτά μετά ο Νικολάς Αντερέγκεν αστόχησε στο τετ α τετ με τον Σάιρους Μαργκόνο, κάτι που όμως δεν συνέβη στο 80ό λεπτό με τον Δαμιανό Γκίνη.

Ο μέσος της Κηφισιάς εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Δημήτρη Κωστόπουλου και πλάσαρε εύστοχα, διαμορφώνοντας το αποτέλεσμα της φιλικής αναμέτρησης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β’ (Αντωνίου): Ξενόπουλος (60’ Μαργκόνο), Σιδέρας (75’ Κωστόπουλος), Βουτσάς (66’ Δημητριάδης), Προδρομίτης (46’ Αντωνίου), Τουρκοχωρίτης (46’ Κρυπαράκος), Σερπέζης (46’ Καρβούνης), Αθανασακόπουλος (46’ Καραμπάς), Εμπό (46’ Σαρδέλης), Μαρτίνης (46’ Μαρτίνης), Φουρτάδο (46’ Αγκοστίνιο, 75’ Λάμψιας), Ταβάρες (46’ Μπιλάλ).
ΚΗΦΙΣΙΑ (Πετράκης): Αγριμάκης (46’ Αναγνωστόπουλος), Ποζατζίδης Σ. (46’ Σωτηράκος), Μαζουλουξής, Βαφέας (46’ Παυλάκης), Προβυδάκης (46’ Παναγιώτου), Nα (46’ Γκίνη), Πέιος (46’ Δημοσθενιάδης), Ταλάλ (46’ Κουϊρουκίδης), Πρίτσας (46’ Αντερέγκεν), Καλλέργης (46’ Παπασάββας), Τετέι.
Έπαιξαν και οι Μπάκος, Κωνσταντακόπουλος και Φλώκος.

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital