Τέταρτη σερί νίκη για την Κηφισιά στο Πρωτάθλημα Κ20, 3-0 τον Διαγόρα

Η Κηφισιά συνεχίζει να συνδυάζει την ουσία με το θέαμα στο Πρωτάθλημα Κ20 της Super League 2, φτάνοντας τις τέσσερις σερί νίκες. Οι παίκτες του Θωμά Μαυρουδή επιβλήθηκαν του Διαγόρα Ρόδου με 3-0 για την 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ20 της Super League 2, αποδίδοντας (ξανά) σε πολύ καλά επίπεδα στη διάρκεια της αναμέτρησης.

Ο Γαντζούλας ήταν αυτός που άνοιξε τον δρόμο προς τη νίκη λίγα δευτερόλεπτα πριν από το φινάλε του πρώτου μέρους, όταν -μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μιχόπουλου- πήδηξε ψηλότερα απ όλους και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Διαγόρα.

Μετά την ανάπαυλα, η Κηφισιά αύξησε την πίεσή της και πέτυχε ακόμη δύο γκολ. Στο 59′ της αναμέτρησης, ο Καπάι πήρε το “ριμπάουντ” μετά από την ασταθή επέμβαση του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων στην κεφαλιά του Αλιβιζάκι και διπλασίασε τα τέρματα της Κηφισιάς, ενώ στο 86′ ο Δημοσθενιάδης έβαλε το κερασάκι στην τούρτα με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή.

Έτσι, η Κηφισιά έκανε το 4×4 και διατηρήθηκε στην κορυφή του 2ου Ομίλου, μετρώντας μόνο νίκες (12 γκολ υπέρ και 1 γκολ κατά), αλλά και τρεις αναμετρήσεις με ανέπαφη την εστία της.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Μαυρουδής): Δασκαλάκης, Τσουχλαράκης, Αλεβιζάκης, Καπάι, Μπάκος (73′ Μαρκάκης), Κωνσταντακόπουλος, Φλώκος (63′ Ντόκος), Μιχόπουλος (83′ Νταής), Καπαματζιάν (63′ Δήμος), Δημοσθενιάδης, Γαντζούλας (73′ Κουτσουπιάς).

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital