Νίκη με ανατροπή για την Κ20, 2-1 την Καλλιθέα

Τις έξι νίκες σε επτά αγώνες έφτασε η Κ20 της Κηφισιάς, η οποία έδωσε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις το μεσημέρι του Σαββάτου 7 Μαΐου στο “Φώτης Βαρδαξής” της Ερυθραίας. Οι παίκτες του Θωμά Μαυρουδή δεν πτοήθηκαν από το γκολ που σημείωσε η Καλλιθέα στο 24ο λεπτό, απάντησαν γρήγορα με τον Μιχόπουλο (35′) και πανηγύρισαν ακόμη ένα τρίποντο χάρη στο γκολ του Φλώκου (60′).

Η Κ20 ολοκληρώνει τη φάση των ομίλων σε μια βδομάδα, με τον εκτός έδρας αγώνα απέναντι στον Διαγόρα.

Ο αγώνας

Η Κηφισιά είχε τον έλεγχο του ρυθμού και τη συντριπτική κατοχή της μπάλας ήδη από τα πρώτα λεπτά, προσπαθώντας να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα της Καλλιθέας και να πετύχει αυτή το πρώτο γκολ. Δεν τα κατάφερε όμως, με τους φιλοξενούμενους να εκμεταλλεύονται μια ολιγωρία της άμυνας και να ανοίγουν το σκορ στο 24ο λεπτό της αναμέτρησης.

Παρά το γεγονός πως το γκολ ήρθε κόντρα στη ροή του αγώνα, η ομάδα του Θωμά Μαυρουδή δεν πτοήθηκε στο ελάχιστο. Συνέχισε να προσπαθεί με οργανωμένες επιθέσεις να απειλήσει, με το γκολ της ισοφάρισης πάντως να προκύπτει από στατική φάση. Συγκεκριμένα, στο 35ο λεπτό ο Μιχόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων με απευθείας εκτέλεση φάουλ λίγα μέτρα έξω από την περιοχή, δίχως να αφήσει το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ούσες ισόπαλες (1-1), με την Κηφισιά να επιστρέφει δριμύτερη μετά από την ανάπαυλα. Πολύ πιο απειλητική πλέον, κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή στο 60′ όταν ο Φλώκος πλάσαρε με υποδειγματικό τρόπο στο τετ α τετ που δημιούργησαν για εκείνον οι συμπαίκτες του.

Πέντε λεπτά αργότερα, η Καλλιθέα έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής, γεγονός που επί της ουσίας έγραψε τον επίλογο της αναμέτρησης. Μέχρι το φινάλε του αγώνα, οι παίκτες του Θωμά Μαυρουδή έφτασαν κοντά ακόμη τέσσερις φορές σε τρίτο γκολ, ήταν άστοχοι όμως στην τελική προσπάθεια.

Η ουσία βέβαια δεν αλλάζει. Η Κ20 της Κηφισιάς πήρε τη νίκη απέναντι στην Καλλιθέα (2-1) και συνέχισε την σπουδαία φετινή πορεία της, κάνοντας το “έξι στα επτά” στον 2ο όμιλο του Πρωταθλήματος Κ20 της Super League 2.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Μαυρουδής): Δασκαλάκης, Καπάι (57′ Τσουχλαράκης), Μπάκος (86′ Νταής), Αποστόλου, Μαρκάκης, Κωνσταντακόπουλος, Μιχόπουλος, Δημοσθενιάδης, Φλώκος (86′ Ντόκο), Γαντζούλας (46′ Καπαματζιάν), Δήμος (74′ Κουτσουπιάς).

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital