Ισοπαλία με τους Go Ahead Eagles στο τελευταίο φιλικό στην Ολλανδία

Η Κηφισιά έγραψε τον επίλογο της παρουσίας στην Ολλανδία για το β’ στάδιο της προετοιμασίας, με ισοπαλία σε φιλικό παιχνίδι κόντρα στους Go Ahead Eagles (2-2), με τον Ανδρέα Τεττέι να σημειώνει αμφότερα τα τέρματα της ομάδας μας. Παρά τα βαριά πόδια από τις συνεχόμενες διπλές προπονήσεις και τον δεδομένα υψηλότερο βαθμό ετοιμότητας των αντιπάλων της (σε εννιά μέρες ξεκινά η Eredivisie με εκτός έδρας αγώνα απέναντι στην AZ Alkmaar για τους Go Ahead Eagles), η Κηφισιά παρουσίασε πολύ καλό πρόσωπο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που ξεκίνησαν καλύτερα και σημείωσαν δύο γκολ στο πρώτο μέρος του αγώνα με τον Γκέριτ Νάουμπερ στο 11′ (με κοντινή προβολή έπειτα από εκτέλεση κόρνερ) και τον Φίλιπ Ρόμενες στο 32′ (με πέναλτι). Παρόλ’ αυτά, οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου γύρισαν δριμύτεροι από τα αποδυτήρια μετά από την ανάπαυλα, απέδωσαν εξαιρετικά και σημείωσαν δύο γκολ με τον Ανδρέα Τεττέι.

Αρχικά στο 57ο λεπτό με κεφαλιά και εν συνεχεία στο 78ο λεπτό με κοντινή προβολή -πήρε το ριμπάουντ από ένα τρομερό μακρινό σουτ του Σωτήρη Νίνη, που σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι, με την μπάλα να κυλά πάνω στην γραμμή.

Μέχρι το τέλος του αγώνα δεν σημειώθηκε άλλο γκολ, με τον φιλικό αγώνα να ολοκληρώνεται ισόπαλος με 2-2.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Αναστασίου): Αναγνωστόπουλος (61′ Κρίστινσον), Μασούρας (72′ Παρράς), Σάκιτς (87′ Μπάκος), Βαφέας (72′ Μπαρμπόσα), Τσάπαν (61′ Σπίνος), Ιπαλίμπο (46′ Νίνης), Πέιος (72′ Κωνσταντακόπουλος), Παντελίδης (46′ Τεττέι), Αντερέγκεν (87′ Σμπώκος), Πρίτσας (14 λ.τ. Αντούνες), Οζέγκοβιτς (87′ Δημοσθενιάδης).

*Ο Πάνος Πρίτσας έγινε προληπτικά αλλαγή στο 14ο λεπτό της αναμέτρησης λόγω ενοχλήσεων στην ποδοκνημική.

**Στη φιλική αναμέτρηση με τους Γκόου Αχέντ Ιγκλς δεν αγωνίστηκαν οι Θοδωρής Αντωνόπουλος, Γιάννης Νικοπολίδης, Αλμπέρτο Μποτία και Αντώνης Παπασάββας.

***Οι παίκτες της Κηφισιάς θα προπονηθούν για τελευταία φορά επί ολλανδικού εδάφους το πρωί του Σαββάτου 5 Αυγούστου και το απόγευμα της ίδιας ημέρας η αποστολή θα κάνει το ταξίδι της επιστροφής για την Ελλάδα.

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital