Η Κ20 της Κηφισιάς στο Final Four

Μία σπουδαία επιτυχία πανηγυρίζει από το βράδυ του Σαββάτου 28 Μαΐου η ΠΑΕ Κηφισιά, καθώς η Κ20 του συλλόγου πήρε το εισιτήριο για το Final Four του Πρωταθλήματος Κ20 της Super League 2. Η ομάδα του Θωμά Μαυρουδή αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) με την Κ20 των Χανίων και -σε συνδυασμό με την ευρεία νίκη που είχε σημειώσει πριν από έξι μέρες στο “Φώτης Βαρδαξής”- εξασφάλισε το εισιτήριο για την τελική φάση του Πρωταθλήματος Κ20 της Super League 2.

Το γκολ της Κηφισιάς στην αναμέτρηση σημείωσε στο 31ο λεπτό ο Δήμος, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική κάθετη πάσα του Φλώκου, νικώντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα σε τετ α τετ. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 88ο λεπτό της αναμέτρησης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τους γηπεδούχους.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Μαυρουδής): Αντωνόπουλος, Τσουχλαράκης, Μπάκος (83′ Χρονακόπουλος), Αποστόλου (72′ Καπάι), Μαρκάκης, Κωνσταντακόπουλος (72′ Ντόκο), Φλώκος, Μιχόπουλος, Δήμος (72′ Κουτσουπάς), Δημοσθενιάδης, Γαντζούλας (54′ Καπαματζιάν).

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Θωμάς Μαυρουδής δήλωσε πως “είμαι πραγματικά περήφανος γι αυτά τα παιδιά, για την προσπάθεια που κατέβαλαν από την πρώτη μέρα, που συγκεντρωθήκαμε όλοι μαζί και ξεκινήσαμε να δουλεύουμε. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, όχι μόνο γιατί βρίσκονται πλέον στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του Πρωταθλήματος Κ20 της Super League 2, αλλά κι επειδή έδειξαν επαγγελματισμό, προσήλωση και μεγάλη όρεξη για να τα καταφέρουν. Η προσπάθεια που κατέβαλαν ανταμείφθηκε με την πρόκριση στο Final Four κι αυτό τα λέει όλα. Σε όλους τους αγώνες κατέθεσαν την ψυχή τους, πάλεψαν σκληρά και δικαιώθηκαν. Πιστεύω πως αξίζαμε να βρισκόμαστε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του Πρωταθλήματος Κ20. Πλέον κοιτάμε τον επόμενο στόχο, που είναι ο ημιτελικός. Με την ίδια σοβαρότητα, την ίδια προσήλωση κι ακόμη μεγαλύτερη αποφασιστικότητα“.

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital