Η Κηφισιά στο 1ο Γυμνάσιο & Λύκειο Κηφισιάς

Γι’ ακόμη μία φορά, αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Κηφισιά βρέθηκε κοντά στα παιδιά, το πρωί της Τρίτης 2 Μαΐου, καθώς επισκέφτηκε το 1ο Γυμνάσιο & Λύκειο Κηφισιάς.

Ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας, κ. Στέφανος Κοτσόλης, όπως επίσης οι ποδοσφαιριστές, Ανδρέας Τεττέι, Μιχάλης Κουιρουκίδης και Νικολάς Αντερέγκεν, βρέθηκαν κοντά στους νεαρούς μαθητές και τους μίλησαν για την πορεία της Κηφισιάς στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Betsson Super League 2.

Παράλληλα, αναφέρθηκαν στις αξίες που πρεσβεύει ο σύλλογος και κάλεσαν τους νεαρούς μαθητές να βρεθούν στο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς για τα προσεχή εντός έδρας παιχνίδια της Κηφισιάς για να απολαύσουν αγώνες υψηλού επιπέδου και να δουν από κοντά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας.

Τόσο οι καθηγητές όσο και οι μαθητές στο 1ο Γυμνάσιο & Λύκειο Κηφισιάς ευχήθηκαν καλή επιτυχία στα εναπομείναντα παιχνίδια της Betsson Super League 2 και στην τεράστια προσπάθεια που καταβάλλει η Κηφισιά για την κατάκτηση του τίτλου.

Εκ μέρους της ΠΑΕ Κηφισιά, ο Τεχνικός Διευθυντής, κ. Στέφανος Κοτσόλης, προχώρησε σε δωρεά αθλητικού υλικού προς το σχολείο.

Η ΠΑΕ Κηφισιά θέλει να ευχαριστήσει θερμά το εκπαιδευτικό προσωπικό και τους μαθητές του 1ου Γυμνασίου & Λυκείου Κηφισιάς για την υποδοχή και την υπέροχη φιλοξενία.

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital