Η Κηφισιά στον τελικό του Κ20, 2-0 την ΑΕΛ

Η Κ20 της Κηφισιάς πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Πρωταθλήματος Κ20 της Super League 2. Η ομάδα του Θωμά Μαυρουδή συνέχισε την ξέφρενη πορεία της, κερδίζοντας την ΑΕΛ (2-0) στον ημιτελικό του Final Four που διεξήχθη στο “Σταύρος Μαυροθαλασσίτης” το απόγευμα της Πέμπτης 2 Ιουνίου.

Έτσι, θα έχει τη δυνατότητα, το απόγευμα της Κυριακής 5 Ιουνίου να διεκδικήσει το τρόπαιο. Αντίπαλος θα είναι το Αιγάλεω.

Η Κηφισιά είχε τον έλεγχο από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και κατάφερε να σκοράρει στο 20′ με τον Δήμο. Μετά από ωραία συνεργασία, ο Δημοσθενιάδης έκανε άψογη κάθετη πάσα στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΛ, με τον Δήμο να βγαίνει απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα και να τελειώνει τη φάση με ιδανικό πλασέ. Στο δεύτερο μέρος, οι παίκτες του Θωμά Μαυρουδή συνέχισαν να ελέγχουν την κατάσταση, φτάνοντας πολύ γρήγορα σε δεύτερο γκολ. Ξανά με δημιουργό τον Δημοσθενιάδη, ο οποίος έκανε μερικά μέτρα με την μπάλα και πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Μιχόπουλο. Εκείνος, δεν έχασε την ευκαιρία και με δυνατό σουτ από τα πλάγια της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλα ξανά στα δίχτυα, για το 2-0 της Κηφισιάς.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, με την Κ20 της Κηφισιάς να πανηγυρίζει την επάξια πρόκριση στον τελικό του Πρωταθλήματος Κ20 της Super League 2.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Μαυρουδής): Δασκαλάκης, Τσουχλαράκης, Μπάκος, Αποστόλου, Μαρκάκης, Κωνσταντακόπουλος, Φλώκος (89′ Νταής), Μιχόπουλος (89′ Ντόκο), Δήμος (80′ Καπάι), Δημοσθενιάδης (30′ Κουτσουπιάς), Γαντζούλας (65′ Καπαματζιάν).

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital