Η Κηφισιά ηττήθηκε εντός έδρας από τον Αστέρα Τρίπολης

Η Κηφισιά είχε πολλές ευκαιρίες, δεν κατάφερε όμως να τις εκμεταλλευτεί με αποτέλεσμα να γνωρίσει την εντός έδρας ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης (1-3) για τη 12η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν δύο γκολ στο πρώτο μέρος με τον Μάντζη (13′) και τον Κρεσπί (34′) κι ένα στο δεύτερο με τον Ζουκάνοβιτς (73′). Ο Μπιφουμά (στο 88′) μείωσε για την Κηφισιά, διαμορφώνoντας το αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Ο αγώνας

Η Κηφισιά ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και απείλησε μόλις στο 7ο λεπτό με τον Πρίτσα, αλλά ο Αστέρας Τρίπολης ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ λίγο αργότερα. Στο 14′ ο Γκος έκανε τη σέντρα από τα αριστερά κι ο Μάντζης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 20ό λεπτό ο Αναγνωστόπουλος έδιωξε την σέντρα – σουτ του Γκαρσία, δεν κατάφερε όμως να κάνει κάτι στο τετ α τετ με τον Κρεσπί στο 34ο λεπτό, με τον παίκτη του Αστέρα Τρίπολης να σκοράρει για το 0-2 των φιλοξενουμένων.

Η καλύτερη στιγμή της Κηφισιάς καταγράφηκε στο 39ο λεπτό, με τον Μποτία να στέλνει την μπάλα στο δεκί δοκάρι του Παπαδόπουλου, ενώ στο 45+1′ ο Οζέγκοβιτς κέρδισε στον αέρα τους παίκτες του Αστέρα Τρίπολης, η μπάλα όμως έφυγε λίγο άουτ.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, η Κηφισιά αύξησε ακόμη περισσότερο την πίεση προς την αντίπαλη άμυνα, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες με τον Οζέγκοβιτς κατά βάση. Κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Αστέρας Τρίπολης σκόραρε για τρίτη φορά με τον Ζουκάνοβιτς στο 73ο λεπτό.

Μέχρι την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, το μόνο που κατάφερε η Κηφισιά ήταν απλά να μειώσει με τον Μπιφουμά στο 88′ του αγώνα.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Αναστασίου): Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς (83′ Παρράς), Λάντρ, Μποτία (71′ Ιλίεφ), Μασούρας, Βαφέας, Ιπαλίμπο, Οζέγκοβιτς, Πρίτσας (84′ Μπιφουμά), Αντερέγκεν (71′ Σάντος), Τετέι
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Γκαρσία (87′ Άλβαρες), Ζουκάνοβιτς, Καστάνιο, Χουχούμης, Αλάγκμπε, Γκος (77′ Σουρλής), Καλτσάς (64′ Σίτο), Μουνάφο (86′ Ντιάρα), Ρεγκίς (77′ Ζουγλής), Μάντζης

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital