Διπλό με buzzer beater για την Κ17, 3-2 τον Αστέρα Τρίπολης

Η Κ17 της Κηφισιάς ξεκίνησε με εκτός έδρας νίκη το Πρωτάθλημα Κ17 της Super League, επικρατώντας του Αστέρα Τρίπολης (2-3). Οι παίκτες της Κηφισιάς βρέθηκαν πίσω με δύο γκολ διαφορά στο 60ό λεπτό, αλλά δεν απογοητεύτηκαν, ούτε τα παράτησαν. Αντίθετα, συνέχισαν την προσπάθεια και κατάφεραν να πετύχουν τρία τέρματα μέσα σε είκοσι λεπτά, με το τρίτο να έρχεται στο 94ο λεπτό και να διαμορφώνει το αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Ο αγώνας

Ο Αστέρας Τρίπολης άνοιξε το σκορ στο 40ό λεπτό με τον Αγγελάκη, ενώ στο 60′ του αγώνα διεύρυνε το προβάδισμά του με τον Γεωργόπουλο. Στο 64′ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Αγγελάκη, για να ακολουθήσει η αντεπίθεση της Κηφισιάς.

Στο 70′ η κεφαλιά του Μανταίου σταμάτησε στο δοκάρι του Αστέρα Τρίπολης. Στο 72ο λεπτό, ο Τσίκλης έδωσε την ασίστ στον Χαραλαμπίδη, ο οποίος με κοντινό πλασέ μείωσε, ενώ στο 86′ ο Τσιρδήμος βρήκε δίχτυα με καρφωτή κεφαλιά μετά από ωραία σέντρα του Σάμιου. Οι παίκτες της Κηφισιάς συνέχισαν να πιέζουν και κατάφεραν να ολοκληρώσουν την εντυπωσιακή ανατροπή με τον Τσιρδήμο να βρίσκει ξανά δίχτυα, με κοντινό πλασέ προ κενής εστίας, μετά από εντυπωσιακή ατομική ενέργεια και εξαιρετική πάσα του Τσίκλη.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Αβράμης, Κωνσταντόπουλος, Ρουμπιές (80′ Παπαευθυμίου), Κολοσκόπης, Κακουλής, Ντύρμα (65′ Μουχτάρης), Ανδρεάδης, Δριγκάκης (45′ Αναστασόπουλος), Αγγελάκης, Γεωργόπουλος (80′ Αγγέλου), Καραπαναγιωτίδης (65′ Μανταζέλης).
ΚΗΦΙΣΙΑ: Τρούμπας, Ζυγούρας, Κουτσουπιάς (78′ Βελετάκος), Παρασκευόπουλος, Γαβριηλίδης, Αραβοσίτας, Καμπούρης (55′ Τσιρδήμος), Χαραλαμπίδης, Τσίκλης, Χρυσανθακόπουλος (66′ Μανταίος), Κλάψας (78′ Σάμιος).

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital