Η ΠΑΕ Κηφισιά παρουσίασε τις εμφανίσεις και τους χορηγούς για το 2023/24

Το απόγευμα της Τετάρτης 4 Οκτωβρίου στο Semiramis Hotel (Χαριλάου Τρικούπη 48, Κηφισιά) η Κηφισιά πραγματοποίησε την επίσημη παρουσίαση των εμφανίσεων και των χορηγών για το 2023/24.

Το “παρών” έδωσαν όλοι οι χορηγοί της ΠΑΕ Κηφισιά και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, με τους παίκτες της ομάδας να έχουν την ευκαιρία και τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τους ανθρώπους που στηρίζουν εμπράκτως τις προσπάθειές τους, τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Η διοίκηση, το ποδοσφαιρικό τμήμα και οι εκπρόσωποι των χορηγών – υποστηρικτών της ΠΑΕ Κηφισιά συζήτησαν σε ένα διαφορετικό πλαίσιο και είχαν την κατάλληλη αφορμή για να γνωριστούν ακόμη καλύτερα.

Tην εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Κηφισιάς – Ερυθραίας – Εκάλης, κ. Γιώργος Θωμάκος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κηφισιάς – Ερυθραίας – Εκάλης, κ. Βασίλης Ξυπολυτάς, ο πρώην Δήμαρχος Κηφισιάς – Ερυθραίας – Εκάλης, κ. Νίκος Χιωτάκης κι ο Δήμαρχος Πεύκης – Λυκόβρυσης, κ. Αναστάσιος Μαυρίδης.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, πρώτος πήρε τον λόγο ο πρόεδρος της ΠΑΕ Κηφισιά, κ. Χρήστος Πρίτσας, ο οποίος αναφέρθηκε στα τεράστια βήματα προόδου που έχει κάνει η ομάδα τα τελευταία χρόνια, τους στόχους και τις φιλοδοξίες που υπάρχουν για φέτος, αλλά και στο μεγάλο όνειρο όλων: την κατασκευή ενός γηπέδου στην πόλη της Κηφισιάς, προκειμένου η ομάδα να μπορέσει να δώσει μελλοντικά εκεί αγώνες για τη Stoiximan Super League.

Ακολούθως, τον λόγο πήρε ο Τεχνικός Διευθυντής της ΠΑΕ Κηφισιά, κ. Στέφανος Κοτσόλης, ο οποίος αναφέρθηκε στην καθημερινή προσπάθεια και τη δουλειά που γίνεται στην ομάδα με στόχο τη διάκριση.

Από την πλευρά των χορηγών, στο βήμα για να μιλήσουν για τη συνεργασία με την ΠΑΕ Κηφισιά ανέβηκαν ο Senior Brand Sponsorships and Activations Specialist της Novibet, κ. Γιώργος Πατρίκιος, ο Communications Coordinator της Elite Strom, κ. Γιώργος Βουτσαράς, ο CEO των εταιρειών AutoBesikos και Leasing Planet, κ. Φώτης Μπέσικος, ο εκπρόσωπος της Lotto, κ. Κώστας Χονδροκούκης, η Marketing Manager της Jack&Jones, κα. Κατερίνα Καρατζά και ο μεγαλομέτοχος της Uplab, κ. Γιάννης Τετόρος.

Η ΠΑΕ Κηφισιά αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους τους χορηγούς – υποστηρικτές, οι οποίοι βρίσκονται στο πλευρό της σε αυτή την πρώτη σεζόν της ομάδας στη Stoiximan Super League. Συγκεκριμένα, τις εταιρείες: Novibet, Elite Strom, Cosmote TV, AutoBesikos, Leasing Planet, Lotto, Jack&Jones, Uplab, DimCom, Inventor, Βίκος Cola, Marine Support, τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών, Autom Center, Aprenta, Dole, Armeniakos, Mexil, το Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο Mediton, Ήλιο, τη “Γ. Δριβάκος” και την Power Health.

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital