Δωρεάν είσοδος στα εντός έδρας παιχνίδια για τους αθλητές της Ακαδημίας

Η ΠΑΕ Κηφισιά έχει επισημάνει από την πρώτη στιγμή πως στόχος της είναι να εκπροσωπήσει επάξια τα Βόρεια Προάστια στο πρωτάθλημα της Super League 2 τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Παράλληλα, επιδίωξη του συλλόγου είναι να βρίσκονται στους εντός έδρας αγώνες όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά για να απολαύσουν κάθε στιγμή της ιστορικής σεζόν της Κηφισιάς και να πανηγυρίσουν μαζί μας τα γκολ της ομάδας. Ο αθλητισμός άλλωστε είναι κομμάτι του πολιτισμού και στόχος όλων στην Κηφισιά είναι να αποτελούν τα παιδιά ενεργό κομμάτι της ομάδας, στην προσπάθεια που θα κάνει στο “Μιχάλης Κρητικόπουλος”, που θα φιλοξενεί φέτος την ομάδα μας στα εντός έδρας παιχνίδια.

Σε αυτό το πλαίσιο, η ΠΑΕ Κηφισιά ενημερώνει πως όλοι οι αθλητές της Ακαδημίας θα έχουν δικαίωμα ΔΩΡΕΑΝ εισόδου στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας.

Δείτε στην κάτοψη του “Μιχάλης Κρητικόπουλος” στην Καισαριανή όλες τις θύρες, στις οποίες διατίθενται οι κάρτες διαρκείας, καθώς και τον αναλυτικό πίνακα που ισχύει ανά κατηγορία κάρτας και θύρας.

*Για περισσότερες πληροφορίες για τα εισιτήρια διαρκείας, δείτε ΕΔΩ.

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital