Το “ευχαριστώ” στο ιατρικό επιτελείο

Η ΠΑΕ Κηφισιά αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τους κ.κ. Δρ. Γιώργο Βησσαράκη (φυσίατρος/αθλητίατρος – επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου), Δρ. Παναγιώτη Νταγιόπουλο (χειρουργός ορθοπαιδικός) και Μάρκο Κλοκίδη (head of physio) για την υποδειγματική συνεργασία και τις ιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που προσέφεραν κατά τη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Η πρόληψη και αποφυγή σοβαρών τραυματισμών, η άμεση επέμβαση όποτε υπήρξε ανάγκη, καθώς κι η εύρυθμη λειτουργία του αγωνιστικού τμήματος, κατέστησαν δυνατές και χάρη στη δική τους παρουσία και άψογη συνεργασία σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Το ιατρικό επιτελείο της ΠΑΕ Κηφισιά, το οποίο απαρτιζόταν επίσης από τους Τάσο Βαγγαλάτη, Κωνσταντίνο Ντουλάκη, Γιώργο Ζουριδάκη και Κωνσταντίνο Καπετάνο, λειτούργησε σε πολύ υψηλό επίπεδο, κάτι που αποτυπώθηκε ανάγλειφα στη συνολική παρουσία της ομάδας στο Πρωτάθλημα και το Κύπελλο κατά τη χρονιά που ολοκληρώθηκε.