Η Κηφισιά πήρε πολύτιμο βαθμό στο “Κλεάνθης Βικελίδης”

Η Κηφισιά αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) με τον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Η ομάδα του Σεμπάστιαν Λέτο είδε τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 41ο λεπτό με τον Μπενχαμίν Γκαρέ, αλλά απάντησαν άμεσα τρία λεπτά αργότερα.

Ο Γιασέρ Λαρουσί έκανε την ατομική ενέργεια και τη σέντρα από τα αριστερά, με τον Τόλη Χριστόπουλο να κινείται εξαιρετικά και με πλασέ πάνω στην κίνηση να ισοφαρίζει στο 44′ του αγώνα.

Στο δεύτερο μέρος, η Κηφισιά ξεκίνησε καλύτερα, είχε μία καλή ευκαιρία με τον Χόρχε Πόμπο, αλλά κι ένα ακυρωθέν γκολ του ιδίου (σ.σ.: μέσω του on field review για φάουλ του Μπένι στην αρχή της φάσης).

Από το 70ό λεπτό κι έπειτα, ο Άρης αύξησε την πίεσή του, αλλά σε δύο περιπτώσεις ο Βασίλης Ξενόπουλος λειτούργησε υποδειγματικά. Η τελευταία καλή στιγμή του αγώνα καταγράφηκε στο 89ο λεπτό, με τον Μιγκέλ Αλφαρελά να στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι με κεφαλιά.

ΑΡΗΣ: Διούδης, Τεχέρο, Φαντιγκά, Φαμπιάνο, Σούντμπεργκ (78′ Ρόουζ), Ράτσιτς, Γκαρέ (78′ Γιαννιώτας), Δώνης (62′ Μπουσαΐντ), Γένσεν (62′ Μαμαντού), Κουαμέ (72′ Αλφαρέλα), Καντεβέρε
ΚΗΦΙΣΙΑ: Ξενόπουλος, Πέτκοφ, Κονατέ, Ούγκο Σόουζα, Λαρουσί (86′ Ποκόρνι), Πόμπο, Νούνελι (86′ Σιμόν), Αμάνι, Αντονίσε, Πέρεθ (66′ Εμπό), Χριστόπουλος (66′ Θεοδωρίδης).