Φοίνικας-Κηφισιά: 3-2

Ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος της Γ’ Εθνικής με την ομάδα μας να έχει ήδη εξασφαλίσει την πρώτη θέση και να γνωρίζει την ήττα με 3-2 στην Επίδαυρο από τον ψυχωμένο Φοίνικα που πέτυχε νίκη παραμονής.

Η ομάδα μας έπαιξε με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα και βρέθηκε να προηγείται 1-2 με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Μόλις στο 12′ ο Καλλέργης έκανε το 0-1, με τον Φοίνικα να ισοφαρίζει στο 28′ με το αυτογκόλ του Καλλέργη μετά από σέντρα. Στο 29′ ο Κοντογιάννης εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Καλλέργη και έκανε το 1-2 με πλασέ.

Οι γηπεδούχοι όμως στην επανάληψη ισοφάρισαν στο 55′ με σουτ διαγώνιο του Τριανταφύλλου και στο 85′ ο Κάπλατζης με κεφαλιά έκανε το 3-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

Φοίνικας Ν. Επιδαύρου (Δημήτρης Κρεμμύδας) Χατζηφόρος, Καλτσάς, Σερμαγιάς, Κάπλατζης Χ., Τριμπόνιας, Κάπλατζης Π. (88′ Μπούκουρης), Τσουκαλάς (57′ Διαμαντής), Τριανταφύλλου (57′ Κιρτζιαλίδης), Πούτση (46′ Μακροστέργιος), Μαρκου (81′ Θωμάς), Γεωργίου.

Κηφισιά (Νίκος Κούστας) Φουτράκης, Διονέλλης (76′ Πρίτσας), Έσλερ, Παπαγγελής, Σπίνος, Τόσκα, Καμινιώτης (65′ Κουτσογκίλας Π.), Ζέλο (76′ Ποζατζίδης), Καλλέργης, Κοντογιάννης (46′ Κακκός), Σιμάκου.

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital