Φινάλε με ισοπαλία κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης

Η Κηφισιά έριξε την αυλαία στη Betsson Super League 2 με εκτός έδρας ισοπαλία (0-0) κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι πρωταθλητές είχαν τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, δεν απειλήθηκαν επί της ουσίας και ολοκλήρωσαν τον φετινό μαραθώνιο με τον βαθμό της ισοπαλίας στη Ριζούπολη.

Εξάλλου, το πρώτο του παιχνίδι ως επαγγελματίας κατέγραψε ο Στράτος Δασκαλάκης, ο οποίος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 81ο λεπτό του αγώνα.

Ο αγώνας

Η Κηφισιά είχε τον απόλυτο έλεγχο του ρυθμού στο πρώτο μέρος, δεν κατάφερε όμως να βρει δίχτυα. Ο Ματέους Μπαρμπόσα (22′), ο Νικολάς Αντερέγκεν (36′) και ο Κυριάκος Μαζουλουξής (45′) απείλησαν την αντίπαλη εστία, δίχως όμως η μπάλα να καταλήξει στον στόχο.

Στο δεύτερο μέρος, ο Απόλλων Σμύρνης ισορρόπησε και είχε τις δικές του καλές στιγμές με τον Ερμάν Ερέρα (49′ & 65′). Σε αμφότερες περιπτώσεις όμως, ο Μιχάλης Αγριμάκης λειτούργησε υποδειγματικά, απομακρύνοντας με ευκολία τον κίνδυνο.

Η κεφαλιά του Μανώλη Καλλέργη (60′) και το δυνατό σουτ του ιδίου (86′) ήταν οι καλύτερες στιγμές της Κηφισιάς μετά από την ανάπαυλα του ημιχρόνου, με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπεσάρ Χαλίμι (90′) και το δυνατό συρτό σουτ του Νίκου Βαφέα (92′) να γράφουν τον επίλογο της αναμέτρησης.

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital