Φιλικό με τα Χανιά στο Καρπενήσι

Στο περιθώριο της παραμονής στο Καρπενήσι για το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας, η Κηφισιά θα δώσει φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τα Χανιά, το Σάββατο 28 Αυγούστου στις 18:30, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου. Η ομάδα μας βρίσκεται στην πόλη της Ευρυτανίας από τη Δευτέρα 23 Απριλίου, συνεχίζοντας την σκληρή δουλειά εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Νίκος Κούστας θα έχει την ευκαιρία να τεστάρει τον βαθμό ετοιμότητας των παικτών του σε αυτό το δεύτερο φιλικό παιχνίδι, δεν μπορεί όμως να υπολογίζει σε πέντε παίκτες για την αναμέτρηση με τα Χανιά. Ο λόγος για τους Ζονατάν Ντα Σίλβα Λίμα (ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης λόγω αιματώματος στην γάμπα), Βασίλη Αγγελόπουλο (ατομικό πρόγραμμα), Αλέξανδρο Κοντογιάννη (συνεχίζει με θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα), Μιχάλη Ρεντζή (ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης) και Νίκο Φουτράκη (ενοχλήσεις στον μηνίσκο).

Από την άλλη, το ανεπίσημο ντεμπούτο τους αναμένεται να κάνουν τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας μας, ο Φελίπε Σόουζα Φερέιρα και ο Γιάννης Σωτηράκος.

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital