Φιλική νίκη επί της ΑΕΚ Β’

Το μεσημέρι του Σαββάτου 11 Φεβρουαρίου, η Κηφισιά έδωσε φιλικό αγώνα προπονητικού χαρακτήρα με την ΑΕΚ Β’. Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με την ομάδα του Γιώργου Πετράκη να παίρνει τη νίκη (1-0) χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Νικολάς Αντερέγκεν στο 55ο λεπτό.

Το φιλικό είχε από νωρίς πολύ καλό ρυθμό, με αμφότερες τις ομάδες να έχουν καλές στιγμές και να απειλούν την αντίπαλη εστία. Σε κάθε περίπτωση όμως, οι δύο τερματοφύλακες έκαναν εξαιρετική δουλειά, διατηρώντας το “μηδέν” μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Νωρίς μετά από την ανάπαυλα για το ημίχρονο, η Κηφισιά βρήκε δίχτυα. Συγκεκριμένα, στο 58′ ο Πάνος Πρίτσας έκανε ωραία ατομική ενέργεια και πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Νικολάς Αντερέγκεν, ο οποίος με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Αυτό το γκολ ήταν αρκετό για να κρίνει τον νικητή στη φιλική αναμέτρηση, αφού μέχρι το φινάλε η Κηφισιά δεν επέτρεψε στους παίκτες της ΑΕΚ Β’ να σκοράρουν.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Πετράκης): Αγριμάκης (73′ Δασκαλάκης), Ποζατζίδης Στ. (46′ Σωτηράκος), Μπαρμπόσα (46′ Μαζουλουξής), Βαφέας (85′ Μπάκος), Παναγιώτου (46′ Προβυδάκης), Παυλάκης (46′ Να), Παπασάββας (73′ Κωνσταντακόπουλος), Ταλάλ (46′ Πρίτσας), Κουιρουκίδης ( 46′ Γκίνη), Καλλέργης (46′ Αντερέγκεν), Νοικοκυράκης (30′ Δημοσθενιάδης, 46′ Τεττέι).
AEK B’ (Οφρυδόπουλος): Γκίνης (60′ Αγγελόπουλος) Σταμούλης, Αρβανίτης (46′ Ντάικο) Τρούμπουλος, Παρράς, Ρουκουνάκης, Γερολέμου (89′ Λέλεκας) Μπότος (89′ Σκόνδρας) Μαχαίρας, Ζίνι, Κοσίδης (74′ Γκολφίνος).

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital