Φιλική ισοπαλία με τη Λαμία

Ισόπαλο ολοκληρώθηκε το φιλικό της Κηφισιάς με τη Λαμία (2-2), που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 14 Οκτωβρίου στο ΔΑΚ Λαμίας “Αθανάσιος Διάκος”. Οι δύο ομάδες έπαιξαν επιθετικά και σημείωσαν από δύο τέρματα, με τον Μοργκάν Σναϊντερλάν να βρίσκει δίχτυα στο ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα της ομάδας μας.

Ο αγώνας

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα καταγράφηκε στο 13ο λεπτό όταν ο Τζανετόπουλος έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Έξι λεπτά αργότερα (19′) ο Ακούνια ήταν πιο ακριβής κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Κηφισιάς, ανοίγοντας το σκορ.

Οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου αντέδρασαν άμεσα και κατάφεραν να πετύχουν δύο γκολ μέχρι την ανάπαυλα. Στο 38ο λεπτό, ο Ματέους Σάντος συνεργάστηκε άψογα με τον Σναϊντερλάν, ο οποίος πλάσαρε υποδειγματικά μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

Η πίεση συνεχίστηκε, με τον Ματέους Σάντος να μετατρέπεται από δημιουργός σε εκτελεστή στο 44′ του φιλικού αγώνα. Συγκεκριμένα, ο Μπιφουμά έκανε την ατομική ενέργεια και το δυνατό σουτ από τα αριστερά, ο Κοσέλεφ απέκρουσε, αλλά ο Ματέους Σάντος ήταν στο κατάλληλο σημείο για να πάρει το ριμπάουντ και να σκοράρει ξανά για την Κηφισιά.

Στη διάρκεια του πρώτου μέρους δίχτυα βρήκε κι ο Όγκνιεν Οζέγκοβιτς, το γκολ του όμως ακυρώθηκε αφού υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

Το τελικό σκορ της φιλικής αναμέτρησης διαμορφώθηκε στο 79′ με δυνατό σουτ του Ρούμπεν Μαρτίνεθ από τη γωνία της μεγάλης περιοχής.

ΛΑΜΙΑ (Βόκολος): Κοσέλεφ, Κορνέζος, Τζανετόπουλος, Στάνκο (65′ Σαντάνα), Τόσιτς (46′ Τσιλιανίδης), Σιμόν, Λόνγκο (65′ Μαρτίνεθ), Ακούνια (75′ Μάλτσι), Μούλα (46′ Τσιλούλης), Τζαγκόεφ (46′ Τζανδάρης), Σίντκλεϊ (46′ Αμαράλ).
ΚΗΦΙΣΙΑ (Αναστασίου): Κρίστινσον, Βαφέας (46′ Λαντρ), Μποτία (46′ Τσάπαν), Γκόμπελιτς (60′ Τεττέι), Παρράς (46′ Λούμορ), Σναϊντερλάν (70′ Πέιος), Ιπαλίμπο (60′ Αντούνες), Πρίτσας (46′ Μασούρας), Ματέους Σάντος (60′ Αντερέγκεν), Μπιφουμά, Οζέγκοβιτς (85′ Σμπώκος).

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital