Φιλική ήττα για την Κηφισιά από τον Αστέρα Τρίπολης

Η Κηφισιά γνώρισε τη φιλική ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης (1-0) στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” το απόγευμα του Σαββάτου 9 Σεπτεμβρίου. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Μπαρτόλο στο 47ο λεπτό.

Ο αγώνας

Μόλις στο 2′ η Κηφισιά απείλησε με διαγώνιο σουτ του Ματέους Σάντος που έφυγε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Αστέρα Τρίπολης. Στα λεπτά που ακολούθησαν ο ρυθμός του αγώνα ήταν χαμηλός, με την Κηφισιά να απειλεί ξανά στο 29ο λεπτό. Ο Ματέους Σάντος πραγματοποίησε ακόμη ένα διαγώνιο συρτό σουτ από τα δεξιά, με τον Τεττέι να κάνει την προβολή προ κενής εστίας, αλλά να μην προλαβαίνει να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Καλτσάς έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ με σουτ έξω από την περιοχή, ενώ στο 32′ η κεφαλιά του Μάντζη από το ύψος του πέναλτι, έφυγε άουτ. Αυτή ήταν κι η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους, το οποίο ολοκληρώθηκε δίχως τέρματα.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, ο Αστέρας Τρίπολης άνοιξε το σκορ. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν ένα λάθος στον χώρο του κέντρου, βγήκαν γρήγορα στην αντεπίθεση και πέτυχαν το μοναδικό γκολ της φιλικής αναμέτρησης με τον Μπαρτόλο να σκοράρει σε τετ α τετ στο 47ο λεπτό.

Στο 52′ του αγώνα, οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Γιάννη Χριστόπουλο, ενώ δύο λεπτά αργότερα το σουτ του Ιπαλίμπο δεν ανησύχησε τον Γραμματικάκη. Στο 65′ οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης πάτησαν ξανά την περιοχή της Κηφισιάς, αλλά το πλασέ του Μιριτέλο πάνω στην κίνηση κατέληξε ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Από εκεί κι έπειτα, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τη μοναδική καλή στιγμή να καταγράφεται στο 90ό λεπτό όταν ο Παπαδόπουλος πρόλαβε τον Τεττέι, πριν αυτός τσιμπήσει την μπάλα μετά από κεφαλιά του Ιπαλίμπο και την σπρώξει στα δίχτυα.

Αστέρας Τρίπολης (Ράσταβατς): Γραμματικάκης (60′ Παπαδόπουλος), Γκαρσία (60′ Καρμόνα), Χουχούμης (60′ Άλβαρεζ), Ατιένθα (60′ Καστάνο), Χριστόπουλος (60′ Ζουκάνοβιτς), Βαλιέντε (46′ Αλάγκμπε, 81′ Προύντζος), Ντιαρά (46′ Γκρόζντανιτς), Καλτσάς (60′ Ηλ. Χριστόπουλος), Σίτο (46′ Ρεγκίς), Βίκο (46′ Μπαρτόλο), Μάντζης (60′ Μιριτέλο).
Κηφισιά (Αναστασίου): Αναγνωστόπουλος, Αντούνες, Μποτία (75′ Σπίνος), Λούμορ (46′ Παρράς), Μασούρας (63′ Σμπώκος), Παπασάββας (46′ Κωνσταντακόπουλος), Ιπαλίμπο, Αντερέγκεν, Ματέους Σάντος, Οζέγκοβιτς (63′ Τσάπαν), Τεττέι.

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital