Σπουδαία εμφάνιση και νίκη για την Κηφισιά, 4-2 τον ΠΑΣ Γιάννινα

Η Κηφισιά επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας του ΠΑΣ Γιάννινα με 4-2 για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Ο Όγκιεν Οζέγκοβιτς (6′ & 92′), ο Ματέους Σάντος Μπαρμπόσα (11′) και ο Λοΐκ Λαντρ (35′) σημείωσαν τα γκολ της Κηφισιάς, ενώ για τον ΠΑΣ Γιάννινα σκόραραν οι Ροσέρο (10′) και Παντελάκης (35′).

Ο αγώνας

Το παιχνίδι είχε εντυπωσιακό ρυθμό στα πρώτα λεπτά, με την Κηφισιά να μπαίνει εξαιρετικά και να ανοίγει το σκορ με καρφωτή κεφαλιά του Οζέγκοβιτς στο 6ο λεπτό. Ο ΠΑΣ Γιάννινα απάντησε άμεσα με τον Ροσέρο στο 10′ αλλά η Κηφισιά αντέδαρασε και στην επόμενη φάση ξαναπήρε το προβάδισμα. Σκόρερ ο Ματέους Σάντος (στο 11′) με ωραίο διαγώνιου σουτ, από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε μέτρα στο γήπεδο στα λεπτά που ακολούθησαν και ευτύχησε να ισοφαρίσει για δεύτερη φορά με κεφαλιά του Παντελάκη μετά από εκτέλεση κόρνερ, στο 23ο λεπτό.

Η Κηφισιά δεν πτοήθηκε όμως, ξαναπήρε τα ηνία και βρήκε τρίτο γκολ στο πρώτο μέρος με τον Λαντρ. Μετά από εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά, ο κεντρικός αμυντικός της Κηφισιάς πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με το μυτάκι την έστειλε στην κλειστή γωνία του Κλέιμαν.

Το δεύτερο μέρος είχε πολύ πιο αργό ρυθμό, με την Κηφισιά να κάνει διαχείριση της κατάστασης και τον ΠΑΣ Γιάννινα να προσπαθεί να απειλήσει την εστία του Αναγνωστόπουλου.

Παρόλ’ αυτά, η Κηφισιά ήταν εκείνη που έφτασε πιο κοντά σε τέταρτο γκολ, με τον Ματέους Σάντος να αστοχεί με κεφαλιά από καλό σημείο στο 55ο λεπτό. Στο 65′ το σουτ του Κόντε ήταν αδύναμο και κατέληξε στην αγκαλιά του Αναγνωστόπουλου. Στο 78′ του αγώνα, ο ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε με δέκα παίκτες μετά από αποβολή -με δεύτερη κίτρινη- του Γκάρο, για μαρκάρισμα στον Τεττέι.

Το τελικό σκορ της αναμέτρησης διαμορφώθηκε στο 92ο λεπτό, όταν σε αντεπίθεση της Κηφισιάς, ο Οζέγκοβιτς τσίμπησε την μπάλα και την έστειλε ξανά στα δίχτυα του ΠΑΣ Γιάννινα.

ΚΗΦΙΣΙΑ: Αναγνωστόπουλος, Μασούρας, Λαντρ, Βαφέας, Παρράς (46′ Γκόμπελιτς), Παπασάββας, Ιπαλίμπο, Σάντος (66′ Τετέι), Κωνσταντακόπουλος (90+4′ Ιλίεφ), Μπιφουμά (66′ Αντερέγκεν), Οζέγκοβιτς. ΠΑΣ: Κλέιμαν, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Τσαούσης, Καραχάλιος, Ριένστρα (46′ Γκάρο), Ροσέρο, Παμλίδης, Τζίνο, Λεό (64′ Γκάρο).

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital