Σπουδαία εμφάνιση, αλλά ήττα για την Κ19 από τον Ολυμπιακό

Η Κ19 της Κηφισιάς πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση, αλλά λύγισε στο Ρέντη από την Κ19 του Ολυμπιακού (4-2). Οι παίκτες του Θωμά Μαυρουδή κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, άσκησαν πίεση στους αντιπάλους τους, αλλά στο φινάλε δεν ήταν αυτοί που χαμογελούσαν για το θετικό αποτέλεσμα.

Ο Ολυμπιακός βρήκε δύο γρήγορα γκολ στο πρώτο μέρος, αποκτώντας σαφές προβάδισμα για τη νίκη. Η Κηφισιά έδειξε όμως χαρακτήρα και με δύο υπέροχα γκολ του Φλώκου στο 38′ και το 44′ του αγώνα έφερε το παιχνίδι σε ισορροπία στην ανάπαυλα (2-2).

Στο δεύτερο μέρος, παρά τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν, οι παίκτες της Κηφισιάς δεν κατάφεραν να σκοράρουν τρίτο γκολ, αντ’ αυτού είδαν τους αντιπάλους τους να βρίσκουν δίχτυα δύο φορές και να διαμορφώνουν το αποτέλεσμα της αναμέτρησης (4-2).

ΚΗΦΙΣΙΑ (Μαυρουδής): Ρόμπερτς, Αραπίτσας (46′ Νίνος), Σκιαδαρέσης (83′ Λαγός), Κατσανεβάκης, Φίλος, Χαχουλής (75′ Δήμος), Φλώκος, Παπατριανταφύλλου (80′ Μπουμπουλλίμα), Ζώνιος, Λούκας (46′ Ζαχαριάδης), Γιαματζίδης.

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital