Πρώτη νίκη στη Stoiximan Super League για την Κηφισιά, 2-1 τον Ατρόμητο

Η Κηφισιά πήρε τους πρώτους βαθμούς στη Stoiximan Super League για το 2023/24, επικρατώντας του Ατρομήτου (2-1) σε αγών που διεξήχθη την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου στο “Αθανάσιος Διάκος” της Λαμίας. Οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου βρήκαν από ένα γκολ σε κάθε μέρος με τον Όγκνιεν Οζέγκοβιτς (38′) και τον Αντώνη Παπασάββα (69′), με τον Λούκας Ασεβέδο να μειώνει στο τελικό σκορ, με τη συμπλήρωση των 90 λεπτών του αγώνα.

Ο αγώνας

Ο Ατρόμητος είχε τον έλεγχο της κατοχής και του ρυθμού στο πρώτο μισάωρο του αγώνα, δίχως όμως να απειλεί την εστία του Κρίστινσον. Αντίθετα, στην πρώτη καλή δική της στιγμή, η Κηφισιά πήρε αυτό που ήθελε. Στο 33′ του αγώνα, ο Ίλιεφ έκανε την κάθετη πάσα για τον Οζέγκοβιτς, ο οποίος ανετράπη λίγο έξω από την περιοχή από τον Ντε Μποκ.

Κατόπιν εξέτασης της φάσης από το VAR, ο κεντρικός αμυντικός του Ατρομήτου αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη. Την εκτέλεση του φάουλ ανέλαβε ο Οζέγκοβιτς, ο οποίος με έναν κεραυνό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι έδωσε το προβάδισμα στην Κηφισιά.

Λίγο πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους, οι φιλοξενούμενοι είχαν μια διπλή καλή στιγμή με τον Ανγκιέλσκι (απέκρουσε ο Κρίστινσον) και τον Καμαρά (έστειλε την μπάλα άουτ).

Η εκκίνηση του δεύτερου μέρους βρήκε την Κηφισιά να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο και να είναι πιο απειλητική, κάτι που έφερε το δεύτερο γκολ. Μετά από ωραία συνεργασία από τα αριστερά, ο Ματέους Σάντος έστρωσε την μπάλα στον Παπασάββα, ο οποίος λίγα μέτρα έξω από την περιοχή έκανε ένα εντυπωσιακό φαλτσαριστό σουτ, στέλνοντας την μπάλα στο “Γ” της εστίας του Μαρκετζάνι.

Στο 80ό λεπτό, ο Μασούρας έφτασε μια ανάσα από ακόμη ένα γκολ, αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ, το δυνατό σουτ που επιχείρησε ο ποδοσφαιριστής της Κηφισιάς μέσα από την περιοχή.

Με τη συμπλήρωση των 90′ του αγώνα, ο Ατρόμητος μείωσε. Μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κεσχρίντα, ο Ασεβέδο πήρε το “ριμπάουντ” από την απόκρουση του Κρίστινσον και έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα της Κηφισιάς, διαμορφώνοντας το αποτέλεσμα του αγώνα.

Κηφισιά (Γιάννης Αναστασίου): Κρίστινσον, Μασούρας, Βαφέας, Τσάπαν (66′ Μποτία), Λούμορ, Παπασάββας, Πέιος (66′ Αντούνες), Μπαρμπόσα (74′ Άντερεγκεν), Ίλιεφ (82′ Νίνης), Μπιφούμα (74′ Σάκιτς), Οζέγκοβιτς.
Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Μαρκετζάνι, Φριντζόνσον, Ασεβέδο, Τσακμάκης, Ντε Μποκ, Έρλινγκμαρκ (66′ Κεσχρίντα), Έντερ, Γιουμπιτάνα (41′ Αθανασίου), Καμαρά, Ντιρκς (66′ Ρομπάιγ), Αντζιέλσκι (72′ Βέργος).

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital