Πρώτη ισοπαλία για την Κηφισιά, 0-0 με τον Διαγόρα

Η Κηφισιά αναδείχθηκε ισόπαλη με τον Διαγόρα Ρόδου (0-0) στο “Μιχάλης Κρητικόπουλος” της Καισαριανής, σε αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική της Betsson Super League 2. Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις και χαρακτηρίστηκε από τις δυναμικές μονομαχίες σε όλη τη διάρκεια του ενενηνταλέπτου, με τις δύο ομάδες να μην φτάνουν σε σημείο να απειλήσουν επί της ουσίας τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Ο αγώνας

Αμφότερες οι ομάδες έδωσαν μεγάλη προσοχή στα μετόπισθεν και την υπεράσπιση της εστίας τους, με τις καλές στιγμές να είναι ελάχιστες. Η πρώτη καταγράφηκε στο 14′ της αναμέτρησης, όταν η εκτέλεση φάουλ του Ντοριβάλ υποχρέωσε τον Μπινίτση να διώξει σε κόρνερ. Στο 35ο λεπτό, ο Καλλέργης βρήκε τον Οικονομίδη με σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, η κεφαλιά που έκανε όμως ο μέσος της ομάδας μας κατέληξε λίγο άουτ. Από την πλευρά του, ο Διαγόρας άγγιξε το γκολ λίγα δευτερόλεπτα πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους, όταν η μπάλα έσκασε στον αγωνιστικό χώρο και άλλαξε πορεία, με τον Κολοβούρη να δείχνει καλά αντανακλαστικά και να διώχνει σε κόρνερ.

Στο 53ο λεπτό, ο Φερέιρα έκανε την ατομική ενέργεια από τα δεξιά, έσπασε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι, αλλά το πλασέ του Καλλέργη κατέληξε πάνω από τα δοκάρια του Διαγόρα. Ακολούθησαν δύο σουτ από την πλευρά των φιλοξενούμενων στο 55′ και το 61′ δίχως όμως αποτέλεσμα, για να γραφτεί κάπου εκεί ο επίλογος των ευκαιριών στην αναμέτρηση.

Από εκεί κι έπειτα, οι προσωπικές μονομαχίες κυριάρχησαν, δίχως να υπάρξουν άλλες συγκινήσεις μέχρι το φινάλε.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Κούστας): Κολοβούρης, Πριόνας, Σωτηράκος, Αρτυματάς, Γκότοβος, Οικονομίδης, Παυλάκης (79′ Πρίτσας), Καλλέργης (85′ Γιαννιτσάνης), Παπασάββας (46′ Φερέιρα), Ντοριβάλ, Τεττέι (72′ Κρητικός).
ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Θεοδοσιάδης): Μπινίτσης, Σινγκ, Ρουγκάλας, Γιώργου, Πίσπας (76′ Λαμπίρης), Κουϊρουκίδης, Μπαστιανός (76′ Μπλάνκο), Μουμίν, Τοπάλ, Ζούνης (83′ Τσιαντούλας), Καρατάσιος.

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital