Ποδαρικό στο 2024 με εκτός έδρας ήττα για την Κηφισιά

Η Κηφισιά ηττήθηκε εκτός έδρας από τον Ατρόμητο (3-0) για τη 16η αγωνιστική της Stoiximan Super League, στο πρώτο παιχνίδι του 2024.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στα πρώτα λεπτά και άνοιξαν το σκορ στο 8ο λεπτό με τον Γιουμπιτάνα με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή. Στα λεπτά που ακολούθησαν έως την ανάπαυλα, οι παίκτες του Ντέιβιντ Νίλσεν πήραν μέτρα στο γήπεδο, ήταν σαφώς πιο απειλητικοί, αλλά δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν μεγάλα προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, ο Ματέους Σάντος και ο Μασούρας έφτασαν κοντά στο γκολ της ισοφάρισης, δίχως όμως αποτέλεσμα. Αντίθετα, στην πρώτη επίσκεψη στην εστία της Κηφισιάς, ο Ατρόμητος βρήκε δίχτυα για δεύτερη φορά με τον Κουέν (56′).

Από εκεί και πέρα, η Κηφισιά πήρε περισσότερα μέτρα στο γήπεδο σε μια προσπάθεια να μειώσει, έδωσε χώρο στον Ατρόμητο και το πλήρωσε με ένα τρίτο τέρμα από την πλευρά των γηπεδούχων, με τον Βέργο να διαμορφώνει το αποτέλεσμα της βραδιάς με εύστοχο τετ α τετ στο 80ό λεπτό.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσιντώτας, Αθανασίου, Ιμερέκοφ, Κιβρακίδης, Τζαβέλλας, Γκονζάλες (76′ Έρλινγκμαρκ), Φριντιγιόνσον (68′ Κουντέ), Γιουμπιτάνα (82′ Ντιρκς), Κουέν, Αντζιέλσκι (68′ Βέργος), Βαλένσια (76′ Τζοβάρας).
ΚΗΦΙΣΙΑ: Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς, Λαντρ, Βαφέας, Μασούρας, Ιπαλίμπο (63′ Μπιφουμά), Παπασάββας (77′ Πέιος), Κωνσταντακόπουλος, Μπαρμπόσα (85′ Κλωναρίδης), Αντερέγκεν (63′ Ίλιεφ), Οζέγκοβιτς (77′ Τετέι).

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital