ΠΑΣ Γιάννινα – Κηφισιά 3-0

Η Κηφισιά ξεκίνησε με το αριστερό τις υποχρεώσεις στη Stoiximan Super League για το 2023/24, καθώς ηττήθηκε εκτός έδρας από τον ΠΑΣ Γιάννινα με 3-0. Το παιχνίδι, που ξεκίνησε το Σάββατο 19 Αυγούστου και ολοκληρώθηκε μία μέρα αργότερα, λόγω μη επαρκούς φωτισμού στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων “Οι Ζωσιμάδες” κρίθηκε από τα γκολ που σημείωσαν ο Πέδρο Κόντε (31′ & 53′) και ο Χουάν Γκάρο (90+8′).

Ο Πάνος Πρίτσας έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 88ο λεπτό μετά από πτώση που είχε στον αγωνιστικό, με αποτέλεσμα να υποστεί εξάρθρωση αριστερού ώμου. Του έγινε άμεσα ανάταξη από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας και ακολούθως διακομίστηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Ο αγώνας

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 4ο λεπτό με την κεφαλιά του Παμλίδη, η οποία σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 19′ ο Κρίστινσον απέκρουσε με το ένα χέρι την κεφαλιά του Παντελάκη, ενώ στο 26′ έπεσε στη γωνία και έδιωξε σε κόρνερ το δυνατό συρτό σουτ του Καραχάλιου.

Από την στατική φάση που ακολούθησε, ο ΠΑΣ Γιάννινα κέρδισε πέναλτι κατόπιν υπόδειξης του VAR για χέρι του Τσάπαν, με τον Κόντε να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα στο 31ο λεπτό. Αυτό ήταν το γκολ που χώριζε τις δύο ομάδες στο πρώτο μέρος, αλλά κι η τελευταία απειλή για την εστία της Κηφισιάς μέχρι την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο μέρος, που ξεκίνησε μία μέρα αργότερα, η Κηφισιά βρήκε δίχτυα με το “καλησπέρα”. Μόλις στο 47ο λεπτό. Ο Σάκιτς έκλεψε την μπάλα από τον Τζίμα, ο Μασούρας έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, η μπάλα βρήκε στον Παντελάκη με αποτέλεσμα να αλλάξει πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Θανάσης Τζήλος, κλήθηκε από τον VAR, Αλέξανδρο Τσακαλίδη, να δει αν υπάρχει φάουλ στην αρχή της φάσης, στο κλέψιμο του Σάκιτς στον Τζίμα. Κατόπιν εξέτασης του video, ο διαιτητής της αναμέτρησης αποφάσισε πως υπάρχει παράβαση από τον ποδοσφαιριστή της Κηφισιάς, ακυρώνοντας το γκολ της ισοφάρισης.

Στο 53ο λεπτό, ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε δύο τα τέρματά του, ξανά με τον Κόντε, με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Όσο περνούσε η ώρα, η Κηφισιά κέρδιζε μέτρα στο γήπεδο, απειλώντας με τον Τεττέι (58′), τον Κρισιούμα (69′) και τον Οζέγκοβιτς (75′).

Στο 80ό λεπτό, ο ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής -με δεύτερη κίτρινη- του Καραχάλιου για μαρκάρισμα πάνω στον Σάκιτς, με την Κηφισιά να εντείνει την πίεσή της, για να μειώσει.

Εν τέλει αυτό δεν συνέβη. Αντ’ αυτού, ο ΠΑΣ Γιάννινα εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Αναστασίου είχαν αφήσει χώρους και βρήκε τρίτο γκολ στο 90+7′ από κεφαλιά του Γκάρο, μετά από σέντρα του Παμλίδη από τα δεξιά.

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Κλέιμαν, Σόρια, Κιάκος (43′ Τσαούσης), Παντελάκης, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Τζίμας, Ριένστρα, Τζίνο, Παμλίδης, Κόντε.

Η ενδεκάδα του ΠΑΣ Γιάννινα στο β’ μέρος: Κλέιμαν, Σόρια, Τσαούσης, Παντελάκης, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Τζίμας (83′ Γκάρο), Ριένστρα (74′ Λιάσος), Τζίνο, Παμλίδης, Κόντε (84′ Ροσέρο).

Κηφισιά (Γιάννης Αναστασίου): Κρίστινσον, Βαφέας, Τσάπαν, Σάκιτς, Ιπαλίμπο (46′ Νίνης), Αντούνες, Λούμορ, Αντερέγκεν, Μασούρας, Τετέι, Οζέγκοβιτς.

Η ενδεκάδα της Κηφισιάς στο β’ μέρος: Κρίστινσον, Σάκιτς, Λούμορ (88′ Ιπαλίμπο), Βαφέας, Τσάπαν, Νίνης, Αντούνες (83′ Πρίτσας, λ.τ. 88′ Αντερέγκεν), Ματέους Σάντος, Οζέγκοβιτς, Μασούρας, Τεττέι.

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital