ΠΑΕ Κηφισιά και elite strom® συνεχίζουν μαζί

Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας με την elite strom®, η οποία θα είναι επίσημος χορηγός της ομάδας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Η συνεργασία με την elite strom® επεκτείνεται για ακόμη ένα χρόνο, με τη φιλοδοξία να αποφέρει ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες για τις δύο πλευρές.

Η ΠΑΕ Κηφισιά με δυναμική παρουσία στην Γ’ Εθνική Κατηγορία από το 1971, περνώντας από πολλά στάδια, έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να κάνει ακόμη πιο αισθητή την παρουσία της και να διαγράψει σημαντική πρόοδο, με αποκορύφωμα την ιστορική άνοδο στη Stoiximan Super League. Με την στήριξη της elite strom®, είμαστε βέβαιοι πως η πορεία μας θα συνεχίσει να είναι δυναμική και ανοδική.

Είμαστε περήφανοι λοιπόν, που η εταιρεία που φροντίζει για την ποιότητα του ύπνου χιλιάδων ανθρώπων πριν ξεκινήσουν τον καθημερινό τους αγώνα, συνεχίζει να στηρίζει με όλες της τις δυνάμεις τους δικούς μας αγώνες.

Η elite strom® ιδρύθηκε το 1979 με διάθεση για δημιουργία και καινοτομία. Με ανυπέρβλητη επιθυμία να παράγει έργο γιατί πίστευε ότι μπορούσε να κατασκευάσει τα καλύτερα προϊόντα ύπνου.

Με την πολυετή εμπειρία της και την τεχνογνωσία αιχμής που έχει αναπτύξει, με την αγάπη και το μεράκι κάθε έμπειρου τεχνίτη καθώς και την έμφαση στη λεπτομέρεια, η elite strom® έχει καταφέρει να αποκτήσει ηγετική θέση στην αγορά.

Για την elite strom®, το παρελθόν και το μέλλον συνεργάζονται σε απόλυτη αρμονία, συνδυάζοντας την εξέλιξη με την παράδοση.

Βασικό μέλημα της εταιρίας αποτελεί όχι μόνο η συνεχής ενημέρωση της σε θέματα εξέλιξης βιομηχανικού εξοπλισμού, αλλά και η βαθύτερη εξειδίκευση στη χειροποίητη εργασία.

Κάθε πρώτη ύλη και κάθε νέο προϊόν περνούν από τη Διαδικασία Ελέγχου, με εξαντλητικά τεστ ποιότητας και αντοχής, για εξομοίωση χρήσης μιας δεκαετίας. Τα στρώματα της elite strom® αντέχουν κάθε ανταγωνισμό, ακόμα και αυτόν του ίδιου του χρόνου.

Παράλληλα, η elite strom® διατηρεί στρατηγικής σημασίας συνεργασίες με τις αναγνωρισμένες διεθνώς εταιρίες Tempur®, Sealy® και Stearns & Foster®.

H εμπιστοσύνη που της δείχνουν στην εγχώρια αγορά, τόσο για την παραγωγή και προώθηση των προϊόντων τους, όσο και για την αποκλειστική διάθεσή τους, καταδεικνύει την ποιότητα της
elite strom® σε όλα τα επίπεδα και, μαζί, της δίνει δύναμη να συνεχίσει με προσήλωση το κοινό πλάνο ανάπτυξης.

Εξάλλου, η elite strom® διαθέτει ένα δυναμικά αναπτυσσόμενο ιδιόκτητο δίκτυο 21 καταστημάτων, συνεργάζεται με περισσότερους από 70 επαγγελματίες στον κλάδο της χονδρικής και σε συνδυασμό με το e-shop μπορεί να καλύψει κάθε αγοραστική ανάγκη από όποιο σημείο της Ελλάδας κι εάν προέρχεται.

Για όλους αυτούς τους λόγους, μεγάλα διεθνή και εγχώρια brands στον ξενοδοχειακό χώρο, την εμπιστεύονται για τα υψηλής ποιότητας προϊόντα ύπνου που κατασκευάζει, καλύπτοντας κάθε ανάγκη, ώστε να προσφέρουν στους πελάτες τους την απόλυτη εμπειρία ύπνου.

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital