ΠΑΕ Κηφισιά και AutoBesikos ανανέωσαν τη συνεργασία τους

Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την ανανέωση συνεργασίας με την AutoBesikos, η οποία θα είναι επίσημος χορηγός της ομάδας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Από την πρώτη στιγμή που η Κηφισιά βρέθηκε στις επαγγελματικές κατηγορίες, η AutoBesikos αποτέλεσε σύμμαχο και συνοδοιπόρο της μεγάλης προσπάθειας για τη διάκριση.

Η ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών αποτελεί ακόμη μια απόδειξη πως η ΠΑΕ Κηφισιά κι η AutoBesikos έχουν δημιουργήσει ισχυρούς δεσμούς, γεγονός που δημιουργεί αυτόματα τη φιλοδοξία γι ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

Η AutoBesikos ιδρύθηκε το 1975 και έχει μακρά ιστορία στην εμπορία αυτοκινήτων & στην παροχή ανώτερης ποιότητας υπηρεσιών. Η δραστηριότητα της εταιρείας επεκτάθηκε πολύ γρήγορα δεδομένης της επιτυχίας που καταγράφηκε από νωρίς, οδηγώντας στην απόφαση για να ανοίξει η AutoBesikos περισσότερα σημεία πώλησης, να οργανώσει άρτια το τμήμα επισκευών αυτοκινήτων και να ενταχθεί στο επίσημο δίκτυο της Peugeot Hellas.

Η άμεση εξυπηρέτηση, η αξιοπιστία των στελεχών της, η εμπιστοσύνη, η εξειδίκευση στα προσφερόμενα προϊόντα και υπηρεσίες, συνθέτουν την χάραξη μια επιτυχημένης πορείας στον κλάδο του αυτοκινήτου για την AutoBesikos.

Επίσης προς διευκόλυνση των πελατών, η AutoBesikos προσφέρει ευέλικτα τραπεζικά χρηματοδοτικά προγράμματα, σε συνεργασία με τις πιο αξιόπιστες τράπεζες της ελληνικής αγοράς – Alpha Bank, Eurobank, Τράπεζα Πειραιώς & FCA Bank.

Παράλληλα, παρέχεται η δυνατότητα ανταλλαγής του οχήματος των πελατών με ένα καινούριο ή ένα άριστο μεταχειρισμένο. Στο πλαίσιο της κάθετης και ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης, η AutoBesikos προσφέρει ασφαλιστική κάλυψη και σε συνεργασία με τις πιο γνωστές εταιρείες: Εθνική Ασφαλιστική, Allianz, AXA, Interamerican, Interasco, Ergo, Generali, Groupama/Eurolife & Ευρωπαϊκή Πίστη.

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital