Παίκτης της Κηφισιάς ο Λούκα Τσάπαν

Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Λούκα Τσάπαν, ο οποίος αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός.

Ο Λούκα Τσάπαν γεννήθηκε στην Κροατία στις 6 Απριλίου 1995 και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την ΝΚ Ζάγκρεμπ, πριν ενταχθεί στην Ακαδημία της Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Στον ιστορικό σύλλογο της Κροατίας έμεινε μέχρι το 2015, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή (2014), ενώ ακολούθως αγωνίστηκε στη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ (2015-’18).

Το καλοκαίρι του 2018 πήρε μεταγραφή για τη Ριέκα, με τα χρώματα της οποίας είχε 90 συμμετοχές σε τρία χρόνια, σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο Κροατίας και Europa League. Με τη Ριέκα κατέκτησε μάλιστα το Κύπελλο Κροατίας δύο διαδοχικές σεζόν (2018/19 και 2019/20).

Η πρώτη του εμπειρία μακριά από την Κροατία ήρθε το 2021/22 για λογαριασμό της της Μπούρσασπορ. Στην τουρκική ομάδα έμεινε για ένα χρόνο, καταγράφοντας 30 συμμετοχές σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο Τουρκίας. Πέρσι φόρεσε τη φανέλα της Χόνβεντ σε 19 αγώνες στο Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ουγγαρίας.

Το πλούσιο βιογραφικό του Λούκα Τσάπαν περιλαμβάνει -εκτός των άλλων και- 22 συμμετοχές στα προκριματικά και τη φάση των ομίλων του Europa League.

Η ΠΑΕ Κηφισιά τον καλωσορίζει στην οικογένειά της, του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία.

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital