Νικηφόρα πρεμιέρα για την Κηφισιά, 2-0 τον Παναργειακό

Η Κηφισιά ξεκίνησε νικηφόρα τη Super League 2, επικρατώντας εκτός έδρας του Παναργειακού (0-2) στο ΔΑΚ Άργους το απόγευμα της Κυριακής 22 Σεπτεμβρίου. Οι παίκτες του Σεμπάστιαν Λέτο υπερείχαν από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό, φτάνοντας στην τελική επικράτηση χάρη στα γκολ που σημείωσε ο Γιώργος Μάναλης -ένα σε κάθε μέρος.

Πλέον, η Κηφισιά στρέφει την προσοχή στον εντός έδρας αγώνα με τη Λαμία για την 4η Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Ο αγώνας

Η Κηφισιά μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, καταγράφοντας την πρώτη τελική ευκαιρία μόλις στο 1ο λεπτό με τον Γιώργο Μάναλη. Στο 7′ ο Παύλος Παντελίδης απείλησε την εστία του Παναργειακού με σουτ μέσα από την περιοχή, πριν έρθουν οι ευκαιρίες του Γιώργου Μάναλη στο 10′ (κεφαλιά) και το 24′ (σουτ). Στο 25′ η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λουίς Ρότσα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Ηλία Καραργύρη, ενώ στο 31′ ο Παύλος Παντελίδης δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα μετά από συρτή σέντρα του Λουίς Ρότσα από τα αριστερά.

Ο γόρδιος δεσμός λύθηκε, εν τέλει, στο 44ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιώργου Μάναλη, μετά από ανατροπή του Χόρχε Ντίας στην αντίπαλη περιοχή.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, ο επιθετικός της Κηφισιάς βρήκε ξανά δίχτυα. Συγκεκριμένα, στο 48ο λεπτό, ο Γιάννης Σωτηράκος έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, με τον Γιώργο Μάναλη να εκμεταλλεύεται την ασταθή επέμβαση των κεντρικών αμυντικών του Παναργειακού, για να σκοράρει εκ νέου με καρφωτή κεφαλιά.

Ένα λεπτό αργότερα, ο Γιώργος Κυριόπουλος άγγιξε το γκολ με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ενώ στο 54′ ο Παύλος Παντελίδης δεν πρόλαβε να τσιμπήσει την μπάλα προ του Ηλία Καργαρύρη σε τετ α τετ. Η επιθετική πολυφωνία της Κηφισιάς συνεχίστηκε, με εκφραστές τον Τιμίπερε Τζόνσον Έμπο (60′), τον Γιώργο Μάναλη (72′) και τον Γιάννη Σωτηράκο (72′).

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Βαζάκας): Καραργύρης, Φούφλιας, Ροκάι (73′ Κουγιάνπα), Τσιώλης (73′ Μαμαντέ), Τσάνι, Κονέ (51′ Χατζηδημητρίου), Πρίκας, Σουντουρά (46′ Αλιατίδης), Παναγιώτου, Καρντόζα (51′ Τσιράκης), Κωστίκας.
ΚΗΦΙΣΙΑ (Λέτο): Νικοπολίδης, Μποτία, Σόουζα, Σωτηράκος, Σιμόν (88′ Σμπώκος), Ρότσα (60′ Σιλά), Έμπο, Ντίας (65′ Σολόα), Παντελίδης (88′ Μίλερ), Κυριόπουλος, Μάναλης.