Νέος προπονητής της Κηφισιάς ο Γιάννης Αναστασίου

Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή, κ. Γιάννη Αναστασίου.

Ο Γιάννης Αναστασίου γεννήθηκε στις 5 Μαρτίου 1973. Οι συστάσεις για την καριέρα και την πορεία του στον χώρο του ποδοσφαίρου του είναι περιττές.

Πρόκειται άλλωστε για έναν εκ των πλέον έμπειρων προπονητών της Super League, με 164 αγώνες στο ενεργητικό του.

Ο Γιάννης Αναστασίου ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα ως μέλος του τεχνικού επιτελείου του Παναθηναϊκού για ενάμιση χρόνο. Ακολούθως μετακόμισε στην Ολλανδία, για να ενταχθεί στο επιτελείο της Β’ Ομάδας του Άγιαξ, ενώ στη συνέχεια εργάστηκε στη Ρέντινγκ.

Το καλοκαίρι του 2013 ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, με τον οποίο πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας λίγους μήνες αργότερα. Στον Παναθηναϊκό εργάστηκε για περίπου δυόμιση χρόνια, πριν αποχωρήσει στις 2 Νοεμβρίου 2015. Σε αυτό το διάστημα, τον καθοδήγησε σε 117 αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Την επόμενη σεζόν κάθισε στον πάγκο της Ρόντα (2016/17), ενώ το 2017/18 εργάστηκε στην Κόρτραϊκ. Το καλοκαίρι του 2018 μετακόμισε στην Κύπρο για λογαριασμό της Ομόνοιας Λευκωσίας, ενώ ακολούθως ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ατρομήτου.

Την τελευταία διετία (2021-’23) βρισκόταν στον πάγκο του Παναιτωλικού, με τον οποίο είχε πολύ καλή παρουσία στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League.

Άπαντες στην ΠΑΕ Κηφισιά είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι που υποδεχόμαστε τον Γιάννη Αναστασίου, έναν έμπειρο και σπουδαίο προπονητή, στην πρώτη συμμετοχή της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Κηφισιάς και του ευχόμαστε υγεία, τύχη και πολλές επιτυχίες.

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital