Μεγάλο διπλό για την Κηφισιά, 2-1 τον Αστέρα Τρίπολης

Η Κηφισιά έδειξε χαρακτήρα και σπουδαία προσωπικότητα στην Αρκαδία, κερδίζοντας εκτός έδρας τον Αστέρα Τρίπολης (1-2) για την 3η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League. Μία βδομάδα μετά από τη συντριβή από τον Βόλο, η Κηφισιά αντέδρασε στο γρήγορο γκολ του Μιριτέλο (3′) και με δύο γκολ του Οζέγκοβιτς (66′ & 70′) έκανε την ανατροπή, παίρνοντας τρεις βαθμούς – χρυσάφι στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.

Ο αγώνας

Ο Αστέρας Τρίπολης άνοιξε το σκορ στην πρώτη κιόλας τελική που είχε στο παιχνίδι με ωραίο πλασέ του Μιριτέλο στο 3ο λεπτό. Από εκεί κι έπειτα, το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, με την Κηφισιά να έχει κατά βάση την κατοχή της μπάλας, αλλά τον Αστέρα Τρίπολης να είναι πιο απειλητικός. Δίχως βέβαια να ασκήσει μεγάλη πίεση στον Αναγνωστόπουλο.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, ο Σολόα είδε τον Τσιφτσή να του λέει “όχι” με εντυπωσιακή επέμβαση σε μακρινό σουτ. Στο 64′ ο Αναγνωστόπουλος αντέδρασε υποδειγματικά στο πλασέ του Κρεσπί, που ήταν έτοιμος να διπλασιάσει τα τέρματα των γηπεδούχων.

Στο 66ο λεπτό ήρθε το πρώτο γκολ της Κηφισιάς. Ο Μιλίτσεβιτς έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, με τον Οζέγκοβιτς να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας και με το “μυτάκι” να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Αστέρα Τρίπολης. Πριν καν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί για το γκολ της ισοφάρισης, ο Ματέους Σάντος κέρδισε το πέναλτι μετά από σπρώξιμο του Ατιένθα εντός της περιοχής.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Οζέγκοβιτς, ο οποίος έστειλε την μπάλα στο “Γ” της εστίας του Τσιφτσή για το 1-2 της ανατροπής.

Μέχρι το φινάλε του αγώνα, η Κηφισιά δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, με τον Αναγνωστόπουλο να λειτουργεί υποδειγματικά όποτε χρειάστηκε, με αποκορύφωμα το φαλτσαριστό πλασέ του Μάντζη στο 89ο λεπτό.

Αστέρας: Τσιφτσής, Λύρατζης, Ατιένθα, Καστάνιο, Άλβαρες, Γιαμπλόνσκι (83′ Μάντζης), Μουνάφο (13′ λ. τρ. Αλάγκμπε), Κρεσπί (72′ Παλάσιος), Καλτσάς (83′ Ζούγλης), Μπαρτόλο, Μιριτέλο.

Κηφισιά: Αναγνωστόπουλος, Παρράς (52′ Μιλίτσεβιτς), Τεϊσέιρα (29′ λ. τρ. Βαφέας), Τσάπαν (81′ Σπίνος), Σολόα, Τσανάτζια, Σναϊντερλάν, Μπιφούμα (80′ Μενέντεθ), Σάντος, Πρίτσας, Οζέγκοβιτς.

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital