Λύγισε στη Μαγνησία η Κηφισιά των εννέα παικτών, 2-1 από τον Βόλο

Η Κηφισιά των εννέα παικτών πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της, στο φινάλε όμως δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το παιχνίδι με τον Βόλο για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη (2-1) με τον Μπερτόγλιο (21′) και τον Ντέλετις (75′) να βρίσκουν δίχτυα και τον Οζέγκοβιτς (82′) να μειώνει λίγο πριν από το φινάλε.

Με εννέα παίκτες τελείωσε τον αγώνα η Κηφισιά εξαιτίας των αποβολών του Τσάπαν (70′) και του Ματέους Σάντος (84′) με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο αγώνας

Ο Βόλος ήταν η πρώτη ομάδα που απείλησε την αντίπαλη εστία με τον Μπερτόγλιο (9′), με την Κηφισιά να απαντά στο 16′ με τον Οζέγκοβιτς. Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στο 21ο λεπτό του αγώνα, με τον Μπερτόγλιο να βρίσκει δίχτυα με πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή.

Στο 28′ ο Γκαρσία αστόχησε σε πλασέ από το σημείο του πέναλτι, ενώ στο 35′ το πλασέ του Κορνέ έφυγε λίγο δίπλα από το δοκάρι του Αναγνωστόπουλου.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, η Κηφισιά πήρε τον έλεγχο του ρυθμού και προσπάθησε να χτίσει τις επιθέσεις της, όμως ο Βόλος ήταν εκείνος που είχε την πρώτη καλή στιγμή με τον Αναγνωστόπουλο να αποκρούει εις διπλούν τα σουτ των Ντέλετιτς και Γκαρσία στο 67′ του αγώνα.

Στο 70ό λεπτό η Κηφισιά έμεινε με δέκα παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Τσάπαν με δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία, με τον Βόλο να εκμεταλλεύεται το αριθμητικό πλεονέκτημα και να διευρύνει το προβάδισμά του λίγα λεπτά αργότερα. Συγκεκριμένα, Στο 75′ ο Ντέλετιτς συνεργάστηκε με τον Γκαρσία, με τον πρώτο να σκοράρει με πλασέ από τη μικρή περιοχή.

Στο 82′ η Κηφισιά κατάφερε να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Ο Ματέους Σάντος έκανε εντυπωσιακή ατομική ενέργεια και πάσαρε στον Οζέγκοβιτς την κατάλληλη στιγμή, με τον έμπειρο επιθετικό να βρίσκει δίχτυα με δυνατό πλασέ μέσα από την περιοχή.

Δύο λεπτά αργότερα όμως, ο Ματέους Σάντος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας την Κηφισιά με εννέα παίκτες.

Στα λεπτά που απέμεναν μέχρι το φινάλε, οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου πάλεψαν για την ισοφάριση, αλλά δεν τα κατάφεραν, με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την ήττα (2-1) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

ΒΟΛΟΣ (Μπράτσος): Παπαδόπουλος, Τάχατος (54′ Μύγας), Καλογερόπουλος, Τσοκάνης, Λούνα (86′ Κίτσος), Τρουιγέ (86′ Ενγκίν), Γκλάβσιτς, Ντέλετιτς (78′ Μαχαίρας), Μπερτόγλιο (78′ Μπαριέντος), Κονρέτ, Γκαρσία
ΚΗΦΙΣΙΑ (Αναστασίου): Αναγνωστόπουλος, Μασούρας, Μποτία, Βαφέας (87′ Παπασάββας), Λούμορ (73′ Νίνης), Τετέι (78′ Αντερέγκεν), Σναϊντερλάν, Σάντος, Ιλίεφ (λ.τ. 46′ Μπιφουμά), Τσάπαν, Οζέγκοβιτς.

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital