Λευκή ισοπαλία με τον ΟΦΗ για την Κηφισιά

Η Κηφισιά διεύρυνε το αήττητο σερί που τρέχει στους τέσσερις αγώνες, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0) με τον ΟΦΗ στο “Μιχάλης Κρητικόπουλος” της Καισαριανής για την 1η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League.

Ο αγώνας

Η Κηφισιά ήταν καλύτερη στα πρώτα λεπτά του αγώνα και έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ μόλις στο 1′ με το διαγώνιο σουτ του Μενέντες να απομακρύνεται σχεδόν πάνω στην γραμμή από τους αντίπαλους αμυντικούς. Στο 9′ το σουτ του Τσάπαν μέσα από την περιοχή βρήκε σε σώματα και κατέληξε σε κόρνερ.

Σταδιακά, ο ΟΦΗ πήρε μέτρα στο γήπεδο και κατάφερε να βρει δίχτυα με τον Ισεκά στο 20ό λεπτό, με το γκολ όμως να ακυρώνεται ως οφσάιντ.

Ο ρυθμός του αγώνα είχε βελτιωθεί αρκετά πλέον, με τις δύο ομάδες να έχουν από δύο καλές στιγμές μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους. Μεγαλύτερη όλων αυτή του Μπάκου, ο οποίος είδε τον Αναγνωστόπουλο να του λέει “όχι” σε τετ α τετ στο 38ο λεπτό.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, ο Οζέγκοβιτς απείλησε στο 53ο λεπτό με συρτό σουτ, που έφυγε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μπάουμαν. Στο 71′ το σουτ του Αποστολάκη κατέληξε άουτ, ενώ στο 85′ ο Αναγνωστόπουλος αντέδρασε ξανά εξαιρετικά σε τετ α τετ με τον Μπάκου.

Η τελευταία καλή στιγμή του αγώνα ανήκε στην Κηφισιά, λίγο πριν από το φινάλε. Στο 88′ της αναμέτρησης, ο Τετέι έτρεξε πολύ ωραία το γήπεδο με την μπάλα στα πόδια, πάσαρε στον Ματέους Σάντος, αλλά ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ κατάφερε να αποκρούσει το πλασέ που έκανε, διατηρώντας ανέπαφη την εστία του.

ΚΗΦΙΣΙΑ: Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς (80′ Κλωναρίδης), Τεϊσέιρα, Τσάπαν, Μιλίτσεβιτς, Τσανάτζια, Σολόα (69′ Βαφέας), Μπιφούμα (79′ Τετέι), Μενέντες (69′ Πρίτσας), Σάντος, Οζέγκοβιτς.
ΟΦΗ: Μπάουμαν, Λάρσον, Βούρος, Λαμπρόπουλος, Αμπάντα, Μεγιάδο, Μπάκιτς (79′ Ριέρα), Μπάκου (89′ Φελίπε), Χιμένεθ (64′ Γκαγέγος), Αποστολάκης (88′ Μοσκέρα), Ισεκά.

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital