Λευκή ισοπαλία με τον Βόλο

Η Κηφισιά ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με τον Βόλο, δεν κατάφερε όμως να πετύχει το πολυπόθητο γκολ και να πάρει τη νίκη, με τις δύο ομάδες να μένουν στο “μηδέν” για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο αγώνας

Η Κηφισιά ξεκίνησε με εντυπωσιακό τρόπο την αναμέτρηση, κλείνοντας την αντίπαλη ομάδα στην περιοχή της. Παρόλ’ αυτά δεν μπόρεσε να μετατρέψει σε γκολ την καταφανέστατη υπεροχή της, η οποία στην πορεία μετριάστηκε. Ο Βόλος είχε μάλιστα μια καλή στιγμή με τον Κόμπα στο 20ό λεπτό, ο οποίος όμως ήταν απελπιστικά άστοχος σε πλασέ από τη μικρή περιοχή.

Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 45ο λεπτό μετά από την αποβολή του Ασλανίδη με δεύτερη κίτρινη για μαρκάρισμα στον Μπιφουμά.

Με την αριθμητική υπεροχή που είχε πλέον, η Κηφισιά επιτέθηκε ακόμη πιο έντονα στο δεύτερο μέρος, αλλά οι προσπάθειες των Σολόα (52′) και Τεττέι (53′) δεν κατέληξαν στον στόχο.

Παρά την απόλυτη κυριαρχία στον αγωνιστικό χώρο, η Κηφισιά δεν μπόρεσε να σκοράρει και να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, μένοντας με τον πόντο της ισοπαλίας απέναντι στον Βόλο.

ΚΗΦΙΣΙΑ: Αναγνωστόπουλος, Τσάπαν, Γκόμπελιτς (83′ Γιόβανσιτς), Σολόα (66′ Σναϊντερλάν), Τεϊσέιρα, Κανατζίγια, Μενέντες, Μιλίσεβιτς, Μπιφουμά, Κλωναρίδης (67′ Ίλιεφ), Τεττέι.
ΒΟΛΟΣ: Κόβατς, Άλχο, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Μύγας, Γκλάβτσιτς (45+1′ Ράτσιτς), Μπαριέντος (53′ Τσοκάνης), Ντε Καμπς (53′ Τρουιγέ), Κόμπα, Ασεχνούν (89′ Μωραΐτης), Γκαρσία.

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital