Κούστας: “Ιστορική νίκη, ιστορική πρόκριση”

Η Κηφισιά γιορτάζει μια ιστορική πρόκριση στους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά την εντός έδρας νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης στο “Μιχάλης Κρητικόπουλος”, ο Νίκος Κούστας και ο Μανώλης Καλλέργης περιέγραψαν τι σημαίνει αυτή η νίκη – πρόκριση για τον σύλλογο.

Ο προπονητής της ομάδας μας ανέφερε χαρακτηριστικά: “Είναι μεγάλη μέρα για μας, για τους παίκτες, για τη διοίκηση, για όλους μας. Είναι μια ιστορική νίκη, μια ιστορική πρόκριση, που τη θέλαμε πάρα πολύ. Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι. Γνωρίζαμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε, ο Απόλλωνας Σμύρνης είναι μια ομάδα με αθλητικές προσαρμογές μεγαλύτερης κατηγορίας. Είχαμε υπομονή στο παιχνίδι μας και έτσι καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη“.

Από μέρους του, ο χρυσός σκόρερ του αγώνα επεσήμανε: “Είμαι πολύ χαρούμενος, είναι μια ιστορική νίκη. Η ομάδα έπαιζε για πρώτη φορά επαγγελματικό παιχνίδι και είμαστε πολύ χαρούμενοι που πήραμε την πρόκριση. Η Κηφισιά στοχεύει όλο και πιο ψηλά. Από την αρχή είχαμε πει να χτυπήσουμε το παιχνίδι στα ίσια και αυτό κάναμε στο γήπεδο“.

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital