Ισόπαλο το ντέρμπι, 3-3 με την Athens Kallithea

Σε ένα παιχνίδι – διαφήμιση για τη Betsson Super League 2 με έξι γκολ, πολλές καλές στιγμές και συγκλονιστική εξέλιξη, η Κηφισιά αναδείχθηκε ισόπαλη (3-3) με την Athens Kallithea στο “Γρηγόρης Λαμπράκης” της Καλλιθέας. Οι παίκτες του Γιώργου Πετράκη απέδωσαν εξαιρετικά, ανταπεξήλθαν στις υψηλές απαιτήσεις και την σπουδαιότητα του αγώνα, αλλά στις λεπτομέρειες δεν κατάφεραν να συνδυάσουν τη γεμάτη εμφάνιση με την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης.

Ο Μιχάλης Κουιρουκίδης (9′ πεν.), ο Παναγιώτης Πρίτσας (51′) και ο Ανδρέας Τεττέι (66′) ήταν οι τρεις σκόρερ της Κηφισιάς, με την Athens Kallithea να βρίσκει γκολ από τον Ομάρ Σαντάνα (37′), τον Αμπντούλ Ραχμάν Ουές (87′) και τον Μασιέλ Ντεμέτριους (90+3′).

Ο Γιώργος Πετράκης και οι παίκτες του συνεχίζουν την προσπάθεια και την σκληρή δουλειά για την επίτευξη του μεγάλου στόχου, όντες στο +6 από τον Απόλλωνα Σμύρνης και στο +7 από την Athens Kallithea (σ.σ.: με παιχνίδι περισσότερο), κι ενώ απομένουν έντεκα αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της Betsson Super League 2.

Ο αγώνας

Η Κηφισιά μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι και κατάφερε να ανοίξει το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μιχάλη Κουιρουκίδη στο 9ο λεπτό, μετά από παράβαση που έκανε ο Κωνσταντίνος Κολτσίδας. Η Athens Kallithea πίεσε στα λεπτά που ακολούθησαν, αλλά η επόμενη μεγάλη ευκαιρία ανήκε ξανά στην Κηφισιά με το πλασέ του Παναγιώτη Πρίτσα από το ύψος της μεγάλης περιοχής (στο 17′) να φεύγει λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Παναγιώτη Βοσνιάδη.

Στο 32ο λεπτό, ο τερματοφύλακας της Athens Kallithea απέκρουσε με δυσκολία την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κωνσταντίνου Προβυδάκη, πριν βρουν οι γηπεδούχοι το γκολ της ισοφάρισης. Στο 37′ της αναμέτρησης, ο Χαβιέρ Ματίγια εκτέλεσε το κόρνερ και ο Ομάρ Σαντάνα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με καρφωτή κεφαλιά. Ενώ τρία λεπτά αργότερα (40′) ο Παναγιώτης Κυνηγόπουλος έκανε το δυνατό σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής, με τον Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο να δείχνει άψογα αντανακλαστικά όμως, αποκρούοντας την μπάλα.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, η Κηφισιά πήρε εκ νέου το προβάδισμα. Στο 51ο λεπτό, ο Παναγιώτης Πρίτσας τσίμπησε την μπάλα προ του Μιχάλη Κύργια και με άψογο πλασέ την έστειλε στα δίχτυα του Παναγιώτη Βοσνιάδη. Στο 58′ της αναμέτρησης, το σουτ του Κωνσταντίνου Προβυδάκη από το ύψος της μεγάλης περιοχής κατέληξε ψηλά άουτ.

Η υπεροχή της Κηφισιάς επισφραγίστηκε στο 66ο λεπτό με το τρίτο γκολ, από τα πόδια του Ανδρέα Τεττέι. Ο Νίκος Πέιος έκανε τη βαθιά μπαλιά, ο Ανδρέας Τεττέι έμεινε όρθιος παρά την επαφή με τον Σπύρο Βλάχο και με μια κοφτή ντρίμπλα την έφερε από το δεξί στο αριστερό, πριν ολοκληρώσει την προσπάθειά του με ένα υπέροχο πλασέ, που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα της Athens Kallithea.

Στα λεπτά που ακολούθησαν, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους, αλλά η άμυνα της Κηφισιάς λειτουργούσε άψογα σε κάθε περίπτωση. Στο 76′ και στο 80′ μάλιστα, οι παίκτες του Γιώργου Πετράκη είχαν την ευκαιρία να πετύχουν ακόμη ένα τέρμα, σε αμφότερες περιπτώσεις όμως ο Δαμιανός Γκίνη δεν κατάφερε να κερδίσει τον Παναγιώτη Βοσνιάδη.

Με το παιχνίδι να οδεύει προς την ολοκλήρωσή του, η Athens Kallithea βρήκε δύο γκολ με τον Αμπντούλ Ραχμάν Ουές (87′) και τον Μασιέλ Ντεμέτριους (90+3′) να φέρνουν το παιχνίδι στα ίσα και να διαμορφώνουν το αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Athens Kallithea (Σίμος): Βοσνιάδης, Μπουλούλης (64′ Ντεμέτριους), Ματίγια, Κύργιας, Ναμπί (75′ Λουκίνας), Σαντάνα, Κυνηγόπουλος, Ουές, Καινούργιος, Κολτσίδας (28′ λ.τ Ρέντζας), Βλάχος.
Κηφισιά (Πετράκης): Αναγνωστόπουλος, Βαφέας, Μαζουλουξής, Ναα, Παπασάββας (83′ λ.τ. Ταλάλ), Σωτηράκος, Προβυδάκης, Πρίτσας (60′ Πέιος), Γκίνη, Κουϊρουκίδης, Τετέι (73′ λ.τ Αντερέγκεν).

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital