Ιστορικό διπλό για την Κηφισιά στην Κρήτη

Η Κηφισιά απέδωσε εξαιρετικά σε όλο το παιχνίδι με τον ΟΦΗ και πανηγύρισε την πρώτη -ιστορικής σημασίας πλέον- εκτός έδρας νίκη στη Stoiximan Super League (1-2). Στο ντεμπούτο του Κώστα Μπράτσου στον πάγκο της ομάδας, η Κηφισιά πέρασε από το “Γεντί Κουλέ” χάρη στα γκολ που σημείωσε ο Οζέγκοβιτς (10′ & 65′), με τους γηπεδούχους να μειώνουν το σκορ στο 71ο λεπτό με τον Αποστολάκη.

Ο αγώνας

Η Κηφισιά μπήκε πολύ δυναμικά στο παιχνίδι χάνοντας δύο ευκαιρίες από στατική φάση, με τον Τεϊσέιρα (3′) και τον Οζέγκοβιτς (5′). Στο 10ό λεπτό όμως, ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Ματέους Σάντος από τον Μπρεσάν και ανέλαβε να εκτελέσει ο Οζέγκοβιτς.

Στα λεπτά που ακολούθησαν, η Κηφισιά συνέχισε να είναι πιο απειλητική με τον Μενέντες (18′) και τον Ματέους Σάντος (24′) απέναντι στον ΟΦΗ, ο οποίος δεν ανησύχησε επί της ουσίας τον Αναγνωστόπουλο.

Στο δεύτερο μέρος, η Κηφισιά συνέχισε να έχει τον έλεγχο, φτάνοντας μάλιστα σε δεύτερο γκολ. Ο Ματέους Σάντος βρήκε τον Μενέντες από τα αριστερά κι αυτός με εντυπωσιακή ατομική ενέργεια σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Οζέγκοβιτς, ο οποίος έσπρωξε απλά την μπάλα προς τα δίχτυα, προ κενής εστίας στο 65ο λεπτό.

Ο ΟΦΗ ευτύχησε να σκοράρει στην πρώτη στιγμή που είχε μετά από την ανάπαυλα με τον Αποστολάκη (71′), δίχως όμως να απειλήσει περισσότερο έκτοτε, αφού η αμυντική λειτουργία της Κηφισιάς ήταν υποδειγματική.

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Λάρσον, Μπρεσάν (37′ Λαμπρόπουλος), Βούρος, Τοράρινσον, Μεγιάδο (53′ Μπάκου), Γκαγέγος, Ριέρα (53′ Φελίπε), Τοράλ (46′ Μπάκιτς), Αποστολάκης, Ισέκα
ΚΗΦΙΣΙΑ: Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς, Τσάπαν (90+2′ Λαντρ), Τεϊσέιρα, Μιλίτσεβιτς, Σολόα (90+2′ Τσανάτζια), Βαφέας, Σάντος, Μενέντες (77′ Μποτία), Μπιφούμα (61′ Ίλιεφ), Οζέγκοβιτς (77′ Τετέι).

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital