Ισοπαλία για την Κηφισιά, 1-1 με τον Πανσερραϊκό

Η Κηφισιά ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, δεν απειλήθηκε επί της ουσίας, αλλά δεν κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη επί του Πανσερραϊκού (1-1) για τη 17η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Ο Τιεβί Μπιφουμά άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Ντέιβιντ Νίλσεν με εντυπωσιακή ατομική ενέργεια στο 43ο λεπτό, ενώ ο Χεφτέ Μπετανκόρ ισοφάρισε για εκείνη του Πάμπλο Γκαρσία στο 85′ της αναμέτρησης.

Τρεις αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμού για την Κηφισιά, αφού υποχρεώθηκαν να αποχωρήσουν κατά σειρά ο Λοΐκ Λαντρ, ο Βίκτωρας Κλωναρίδης και ο Αλμπέρτο Μποτία.

Ο αγώνας

Η Κηφισιά είχε τον έλεγχο του ρυθμού από τα πρώτα λεπτά, κράτησε τον Πανσερραϊκό με άνεση μακριά από την περιοχή της κι είχε την πρώτη καλή στιγμή μόλις στο 2ο λεπτό με τον Κλωναρίδη. Στο 11′ το σουτ του Πέιου βρήκε στα σώματα, ενώ στο 13ο λεπτό ο Άλεκσιτς έστειλε την μπάλα άουτ με κεφαλιά στην πρώτη επίσκεψη του Πανσερραϊκού στην περιοχή της Κηφισιάς.

Στο 28ο λεπτό ο Χοβάν μπλόκαρε το αδύναμο πλασέ του Κλωναρίδη, στο 43′ όμως δεν μπορούσε να κάνει κάτι. Ο Μπιφουμά πήρε την μπάλα αρκετά μέτρα μακριά από την περιοχή, πέρασε δύο αντιπάλους με εντυπωσιακό τρόπο και έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, με σκαφτό πλασέ, για να στείλει την Κηφισιά στα αποδυτήρια, με το προβάδισμα (0-1).

Στο δεύτερο μέρος, οι παίκτες του Ντέιβιντ Νίλσεν έγιναν ακόμη πιο απειλητικοί, φτάνοντας κοντά σε δεύτερο γκολ με τον Πέιο (55′), τον Ματέους Σάντος (88′) και τον Μπιφουμά (64′), σε ένα εξαιρετικό δεκάλεπτο που είχαν. Στο 67ο λεπτό, ο Ματέους Σάντος έχασε ένα μεγάλη ευκαιρία με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ στο 73′ το πλασέ του Μπιφουμά κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Χοβάν.

Ο Πανσερραϊκός έμεινε όρθιος με αυτόν τον τρόπο και ευτύχησε να σκοράρει στη μοναδική μεγάλη φάση που δημιούργησε στον αγώνα, με κεφαλιά του Μπετανκόρ στο 85ο λεπτό.

Στο φινάλε, σχεδόν με την εκπνοή, ο Ματέους Σάντος βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά ο Χοβάν απέκρουσε σωτήρια το δυνατό σουτ που έκανε.

Πανσερραϊκός (Γκαρσία): Χόβαν, Δεληγιαννίδης, Θυμιάνης, Μπέργκστρομ, Πηλέας, Στάικος (61′ Οικονόμου), Μορέιρα, Χατζηστραβός (8′ Τομάς 8′, 75′ Σοφιανός), Ουάρντα, Μούργος (61′ Μπετανκόρ), Άλεξιτς (75′ Γούλερι).
Κηφισιά (Νίλσεν): Κρίστινσον, Μασούρας, Τσάπαν, Λαντρ (9′ Μποτία, 47′ Βαφέας), Γκόμπελιτς, Παπασάββας, Πέιος, Κλωναρίδης (46′ Ματέους Σάντος), Ίλιεφ (78′ Κωνσταντακόπουλος 78′), Μπιφουμά (78′ Αντερέγκεν), Τεττέι.

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital