Η Jack&Jones ο αποκλειστικός χορηγός ένδυσης της ΠΑΕ Κηφισιά

Η ΠΑΕ Κηφισιά και η JACK&JONES ανακοινώνουν τη σύναψη χορηγικής συμφωνίας για την αγωνιστική περίοδο 2023/2024.

Το brand της πολυεθνικής εταιρείας, BESTSELLER, JACK&JONES θα αποτελεί τον αποκλειστικό χορηγό της ομάδας στον τομέα της ένδυσης. Η συνεργασία της ΠΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ με το brand JACK&JONES εξασφαλίζει στα μέλη της ομάδας ένα μοναδικό all – day look για τις εμφανίσεις της ΠΑΕ Κηφισιά εντός και εκτός γηπέδου.

Η JACK&JONES επέλεξε ένα ολοκληρωμένο outfit για όλους τους συντελεστές της ΠΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ, συμπεριλαμβανομένων των ποδοσφαιριστών, του προπονητικού επιτελείου και της διοίκησης, προσφέροντάς τους το ξεχωριστό chic casual look από τα προϊόντα της JACK&JONES.

Το outfit περιλαμβάνει puffer τζάκετ, πουκάμισο, chino παντελόνι, sneakers και αξεσουάρ σε επιλεγμένες αποχρώσεις του μπλε, το χαρακτηριστικό χρώμα της ΠΑΕ Κηφισιά.

Η JACK&JONES, το κυρίαρχο brand της πολυεθνικής εταιρείας BESTSELLER, αποτελεί ένα από τα κορυφαία brands ανδρικής ένδυσης στην Ευρώπη με ισχυρή παρουσία στην κατηγορία του denimwear. Οι συλλογές της JACK&JONES περιλαμβάνουν ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, τα οποία απογειώνουν το νεανικό, ανδρικό στυλ σε κάθε περίσταση.

Τα τελευταία 5 χρόνια η JACK&JONES έχει αποκτήσει δυναμική παρουσία και στην Ελλάδα, με το brand να απαριθμεί 17 retail stores, αλλά και να τοποθετείται σε περισσότερα από 800 φυσικά καταστήματα ένδυσης σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Με το σύνθημα της καμπάνιας της ONECLUB, η JACK&JONES έχει ως στόχο να δημιουργήσει ένα community, που το ενώνει το στυλ στην ανδρική ένδυση. Μέρος του ONECLUB της JACK&JONES, αποτελεί πλέον και η ΠΑΕ ΚΗΦΙΣΣΙΑΣ.

Λίγα λόγια για τη BESTSELLER

Η BESTSELLER αποτελεί μια από τις κορυφαίες εταιρείες μόδας παγκοσμίως, με τζίρο πάνω από 6 δις ευρώ. Με έδρα τη Δανία, έχει στον όμιλό της περισσότερα από 20 διαφορετικά fashion brands που προσφέρουν ρούχα και αξεσουάρ για γυναίκες, άντρες, εφήβους και παιδιά. Τα fashion brands της BESTSELLER, με ναυαρχίδα την JACK&JONES, είναι διαθέσιμα σε 70 αγορές παγκοσμίως με περισσότερα από 3.000 καταστήματα λιανικής σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Βόρεια και Λατινική Αμερική, Αυστραλία και Ινδία.

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital