Η Κ19 της Κηφισιάς σκαρφάλωσε στην 4η θέση, 1-0 τον Πανσερραϊκό

Η Κ19 της Κηφισιάς πήρε το τρίτο τρίποντο σε πέντε αγώνες στο Πρωτάθλημα Κ19 της Super League, επικρατώντας εντός έδρας του Πανσερραϊκού (1-0) σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική. Οι παίκτες του Θωμά Μαυρουδή έδειξαν γι ακόμη ένα παιχνίδι εξαιρετική εικόνα και δικαιώθηκαν με την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης, η οποία τους φέρνει πλέον στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα!

Συγκεκριμένα, η Κηφισιά έφτασε τους 9 βαθμούς σε 5 αγώνες και έπιασε τον ΠΑΟΚ στην 4η θέση του Πρωταθλήματος Κ19 της Super League.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Φλώκος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 45ο λεπτό -την παράβαση κέρδισε για ανατροπή εντός της αντίπαλης περιοχής ο Ζώνιος. Νωρίτερα, η Κηφισιά είχε ακόμη μια πολύ μεγάλη στιγμή, με τον Φλώκο να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι του Πανσερραϊκού στο 20′ της αναμέτρησης.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Μαυρουδής): Ρόμπερτς, Σκιαδαρέσης (68′ Λαγός), Κατσανεβάκης, Φίλος, Φλώκος (90′ Δήμος), Λουκάς (57′ Μπουμπουλλίμα), Κωνσταντακόπουλος, Ζώνιος, Γιαματζίδης, Νίνος (68′ Ζαχαριάδης), Τετώρος.

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital