Η Κ19 της Κηφισιάς πήρε ακόμη ένα τρίποντο, 2-1 τη Λαμία

Η Κ19 της Κηφισιάς συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις στο Πρωτάθλημα Κ19 της Super League, φτάνοντας σε ακόμη μία νίκη. Σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 6η αγωνιστική, η Κηφισιά επιβλήθηκε εντός έδρας της Λαμίας (2-1) και επιβεβαίωσε την εξαιρετική παρουσία της.

Ο Φίλος ήταν αυτός που έδωσε το προβάδισμα στην Κηφισιά με πλασέ από την περιοχή στο 27ο λεπτό, με τους φιλοξενούμενους να ανταποδίδουν και να φέρνουν το παιχνίδι σε ισορροπία στο 41ο λεπτό.

Μετά από την ανάπαυλα, οι παίκτες του Θωμά Μαυρουδή κυνήγησαν το δεύτερο γκολ και δικαιώθηκαν. Σε αντεπίθεση στο 75′ του αγώνα, ο Φλώκος βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων και τον νίκησε με ωραίο πλασέ, για να διαμορφώσει το αποτέλεσμα του αγώνα και να υπογράψει το νέο τρίποντο της Κ19 της Κηφισιάς.

Όλα αυτά, παρά το γεγονός πως η Κηφισιά ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Κατωπόδη στο 90ό λεπτό.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Μαυρουδής): Ρόμπερτς, Σκιαδαρέσης, Κατσανεβάκης, Φίλος, Φλώκος, Παπατριανταφύλλου (70′ Κατωπόδης), Δήμος (70′ Ζαχαριάδης), Ζώνιος (93′ Λαγός), Γιαματζίδης, Νίνος (70′ Τοποβίτι), Τετώρος.

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital