Η Κηφισιά υποβιβάστηκε στη Super League 2

Η Κηφισιά γνώρισε εντός έδρας ήττα (2-3) από τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 6η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League και -σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα της βραδιάς- υποβιβάστηκε στη Super League 2.

Ο Νίνης ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ στο 26ο λεπτό. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε την ανατροπή με τα γκολ των Ροσέρο (36′) και Μπεγκάλα (74′), παρά το γεγονός πως η Κηφισιά πίεζε διαρκώς, έχασε μεγάλες ευκαιρίες κι είδε το γκολ του Πρίτσα να ακυρώνεται μέσω VAR για επιθετικό φάουλ.

Στο 82′ ο Οζέγκοβιτς έφερε το παιχνίδι στα ίσα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, αλλά στο 90+3′ ο Ροσέρο βρήκε ξανά δίχτυα και διαμόρφωσε το αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Κηφισιά: Νικοπολίδης, Σπίνος, Βαφέας, Σολόα (83′ Γιόβαντσιτς), Νίνης (46′ Μενέντες), Πρίτσας, Κλωναρίδης (41′ λ. τρ. Γκόμπελιτς), Μιλίτσεβιτς, Τεττέι, Ματέους Σάντος, Οζέγκοβιτς.
ΠΑΣ Γιάννινα: Αθανασίου, Πανάγου, Κιάκος (71′ Σόρια), Εραμούσπε, Σομποτσίνσκι, Κύρκος (70′ Μίνα), Καραχάλιος (71′ Μπεγκάλα), Λιάσος, Τζίμας (68′ Τζίνο), Ροσέρο, Κόντε (89′ Παμλίδης).

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital