Η Κηφισιά συνεχίζει απτόητη, 3-0 την Παναχαϊκή

Η Κηφισιά διεύρυνε κι άλλο το σερί νικών που τρέχει στη Betsson Super League 2 από την έναρξη του πρωταθλήματος, επικρατώντας εντός έδρας της Παναχαϊκής με 3-0 στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής. Οι παίκτες του Γιώργου Πετράκη έδειξαν ξανά εξαιρετικό πρόσωπο, με τον Ανδρέα Τεττέι (25′ & 72′) και τον Μιχάλη Κουιρουκίδη (74′) να βρίσκουν δίχτυα και να διαμορφώνουν το αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Ο αγώνας

Το παιχνίδι είχε πολύ καλό και γρήγορο ρυθμό από νωρίς, με την Παναχαϊκή να καταγράφει τελική προσπάθεια μόλις στο 1ο λεπτό με δυνατό σουτ του Νίκολα Καράκλαϊτς, το οποίο βέβαια δεν ανησύχησε στο ελάχιστο τον Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο.

Στο 9′ η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαντί Ταλάλ δεν προβλημάτισε τον Ανδρέα Κολοβούρη, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Νέστορας Μυτίδης έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή.

Η Κηφισιά συνέχισε να έχει τον έλεγχο της αναμέτρησης, φτάνοντας στο πολυπόθητο γκολ στο 25ο λεπτό. Ο Γιάννης Σωτηράκος έκανε τη βαθιά μπαλιά με αποδέκτη τον Ανδρέα Τεττέι, ο οποίος πρόλαβε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, τσίμπησε την μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα.

Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, οι παίκτες του Γιώργου Πετράκη δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα, με την κεφαλιά του Νέστορα Μυτίδη και το πλασέ του Νίκολα Καράκλαϊτς να μην προβληματίζουν τον Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο.

Μετά από την ανάπαυλα, η Παναχαϊκή πήρε μέτρα στο γήπεδο και προσπάθησε να απειλήσει την Κηφισιά, δίχως όμως αποτέλεσμα. Η πρώτη καλή στιγμή βέβαια ανήκε στην ομάδα του Γιώργου Πετράκη, με την κεφαλιά του Νίκου Βαφέα (μετά από κόρνερ του Μαντί Ταλάλ) στο 49′ να καταλήγει λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Ανδρέα Κολοβούρη.

Στο 60ό λεπτό, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, αλλά στην παράλληλη σέντρα που έγινε από τα αριστερά ο Αμπτέλ Χάντι δεν βρήκε καλά την μπάλα, με αποτέλεσμα αυτή να καταλήξει άουτ.

Το τελευταίο μισάωρο ανήκε αποκλειστικά στην Κηφισιά! Με ένταση στην πίεση και καλή κυκλοφορία της μπάλας, οι παίκτες του Γιώργου Πετράκη απείλησαν αρκετές φορές την αντίπαλη εστία. Στο 67′ ο Ανδρέας Κολοβούρης έδιωξε με υπερένταση την κεφαλιά του Μιχάλη Κουιρουκίδη, ενώ στο επόμενο λεπτό το μονοκόμματο πλασέ του ίδιου παίκτη κατέληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

Η Κηφισιά πίεζε όλο και περισσότερο για το δεύτερο γκολ κι αυτό ήρθε, εν τέλει, στο 72ο λεπτό. Η ωραία συνεργασία από τα αριστερά του Νικολάς Αντερέγκεν με τον Ζοζέφ Αντουάν Να οδήγησε στη σέντρα του δεύτερου, με τον Ανδρέα Τεττέι να κάνει την κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για δεύτερη φορά.

Πριν ακόμη κωπάσουν οι πανηγυρισμοί, ήρθε το τρίτο γκολ! Αυτή τη φορά από τα πόδια του Μιχάλη Κουιρουκίδη. Στο 74ο λεπτό, η Κηφισιά έτρεξε στην αντεπίθεση, με τον έμπειρο επιθετικό να κάνει υποδειγματικό πλασέ στην κλειστή γωνία και να ανεβάζει ακόμη περισσότερο τον δείκτη του σκορ στην αναμέτρηση.

Από εκεί κι έπειτα, ο ρυθμός έπεσε με την Κηφισιά να διατηρεί τον έλεγχο της μπάλας, να κρατά την Παναχαϊκή μακριά από την εστία της και να φτάνει σε ακόμη μια νίκη.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Πετράκης): Αναγνωστόπουλος, Μαζουλουξής, Βαφέας, Παυλάκης (67′ Να), Σωτηράκος, Παναγιώτου (56′ Προβυδάκης), Πέιος, Παπασάββας (77′ Γκίνη), Ταλάλ (67′ Αντερέγκεν), Κουϊρουκίδης, Τετέι (77′ Πρίτσας).
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Παπαδόπουλος): Κολοβούρης, Ρουγκάλας, Τσακμάκης, Τοπάλ, Τσιάρας, Κωνσταντακόπουλος, Μπουρλάκης (73′ Π. Καρακλάιτς), Τριμμάτης, Κέρι (46′ Χαντί), Μυτίδης (53′ Αλεξόπουλος), Ν. Καρακλάιτς.

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital