Η Κηφισιά στη Super League

Η Κηφισιά πανηγυρίζει την ιστορική επιτυχία της ανόδου στη Super League για πρώτη φορά στην ιστορία της. Η εντός έδρας ισοπαλία (1-1) απέναντι στην Καλαμάτα έδωσε στην Κηφισιά τον τίτλο στον Β’ Όμιλο της Betsson Super League 2 και μαζί το εισιτήριο για τη Super League του 2023/24.

Ο Νίκος Βαφέας ήταν ο “χρυσός σκόρερ” της ομάδας μας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 88ο λεπτό της αναμέτρησης. Λίγο νωρίτερα, στο 85′ του αγώνα, η Καλαμάτα είχε ανοίξει το σκορ με δυνατό μονοκόμματο πλασέ του Αλέξανδρου Αρναρέλλη.

Ο αγώνας

Η Κηφισιά ήταν ανώτερη στο πρώτο μέρος, χάνοντας συνεχόμενες ευκαιρίες για να σκοράρει με τον Κυριάκο Μαζουλουξή (7′), τον Μαντί Ταλάλ (10′), τον Μιχάλη Κουιρουκίδη (14′) και τον Ανδρέα Τεττέι (20′). Η Καλαμάτα ισορρόπησε στα λεπτά που ακολούθησαν, προσπάθησε να απειλήσει, αλλά δεν πάτησε την περιοχή του Αλέξανδρου Αναγνωστόπουλου, με μοναδική εξαίρεση το σουτ του Βασίλη Καραγκούνη στο 32ο λεπτό. Η πίεση της Κηφισιάς στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους έφερε το κερδισμένο πέναλτι, ο Γιώργος Λαδάς απέκρουσε όμως την εκτέλεση του Μιχάλη Κουιρουκίδη.

Στο δεύτερο μέρος, το παιχνίδι είχε λιγότερες φάσεις, αφού πλέον η μπάλα κυκλοφορούσε κατά βάση στο κέντρο. Ο Αλέξανδρος Αρναρέλλης (68′) και ο Νικολάς Αντερέγκεν (81′) ήταν οι πρωταγωνιστές στις καλύτερες φάσεις μετά από την ανάπαυλα, μέχρι την στιγμή που η Καλαμάτα άνοιξε το σκορ. Ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης έκανε τη βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, με τον Αλέξανδρο Αρναρέλλη να σκοράρει με δυνατό σουτ στο 85ο λεπτό.

Παρά την ψυχρολουσία του γκολ, η Κηφισιά δεν σταμάτησε να προσπαθεί για την ισοφάριση. Αυτή ήρθε, εν τέλει, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νίκου Βαφέα στο 88ο λεπτό.

Μέχρι το φινάλε του αγώνα δεν υπήρξε κάποια άλλη καλή στιγμή, με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται ισόπαλο (1-1) και την Κηφισιά να πανηγυρίζει την ιστορική άνοδο στη Super League.

Κηφισιά (Πετράκης): Αναγνωστόπουλος, Προβυδάκης, Βαφέας, Μαζουλουξής, Πέιος, Παπασάββας (78′ Νοικοκυράκης), Ποζατζίδης Στ., Σωτηράκος, Ταλάλ (78′ Καλλέργης), Κουϊρουκίδης (63′ Αντερέγκεν), Τεττέι (90′ Γκίνη),
Καλαμάτα (Μαυρέας): Λαδάς, Καραγκούνης, Μπαξεβάνος, Μπακαγιόκο, Κωνσταντινόπουλος, Παπατόλιος, Ματέους, Τάτος (90+2′ Πανουργιάς), Μπουλλάρι (61′ Αρναρέλλης), Βασιλόγιαννης, Πασάς (70′ Ρόβας).

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital