Η Κηφισιά παρουσίασε τα όνειρα και τους στόχους της

Το βράδυ της Δευτέρας 10 Ιουλίου, στον φιλόξενο χώρο του Politia Tennis Club, η ΠΑΕ Κηφισιά παρουσίασε σε πλήθος κόσμου και φορέων το project και το όραμά της, με αφορμή την πρώτη συμμετοχή της ομάδας στο Πρωτάθλημα της Stoiximan Super League.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Χρήστος Πρίτσας, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη, κ. Βασίλης Γαντζούλας υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τους, έχοντας την ευκαιρία να μιλήσουν για τα βήματα προόδου που έκανε η Κηφισιά τα τελευταία χρόνια, αλλά και για τους στόχους που έχει θέσει για το μέλλον, με αφορμή την ευτυχή συγκυρία της συμμετοχής στο Πρωτάθλημα της Stoiximan Super League. Με κυριότερο όλων τη δυνατότητα, σε βάθος χρόνου, να μπορεί να αγωνίζεται στη Stoiximan Super League, έχοντας για έδρα ένα γήπεδο στην πόλη της Κηφισιάς.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Κηφισιά, κ. Χρήστος Πρίτσας, έκανε μια αναδρομή στα πεπραγμένα της διοίκησης από την στιγμή που αυτή ανέλαβε τις τύχες της ομάδας, το καλοκαίρι του 2018, με την σκληρή δουλειά των τελευταίων ετών και τις διαδοχικές επιτυχίες, με αποκορύφωμα την ιστορική άνοδο στη Stoiximan Super League.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Αττικής, κ. Γιώργος Πατούλης, ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Δημήτρης Καιρίδης, η Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, κα. Ζωή Ράπτη, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Θοδωρής Ρουσσόπουλος, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Γιώργος Καραμέρος, η Αντιπεριφερειάρχης Βουρείου Τομέα, κα. Λουκία Κεφαλογιάννη, ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών, κ. Νίκος Πέππας, ο Δήμαρχος Κηφισιάς, κ. Γιώργος Θωμάκος, οι Αντιδήμαρχοι Κηφισιάς κ.κ. Μανώλης Κουρμαδιάς, Σταύρος Ζαπάντης, Γιώργος Σκορδίλης και κα. Ασπασία Βλάχου, ο πρώην Δήμαρχος Κηφισιάς, κ. Νίκος Χιωτάκης, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κηφισιάς, κ. Βασίλης Ξυπολυτάς, ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης, κ. Τάσος Μαυρίδης, οι Αντιδήμαρχοι Αμαρουσίου, κ.κ. Ευάγγελος Κάββαλος και Πέτρος Κόνιαρης, ο Αντιδήμαρχος Καισαριανής, κ. Γιάννης Τσιροζίδης, οι Υποψήφιοι Βουλευτές, κα. Άρια Αγάτσα και κ. Μανώλης Κουτσογιαννάκης, ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΑ, κ. Γαβρίλος Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ, κ. Δημήτρης Γιαρένης, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Ερυθραίας, κα. Νάνσυ Κασναφέρη, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Εκάλης, κ. Πέτρος Σφηκάκης, καθώς επίσης εκπρόσωποι των παλαίμαχων της Κηφισιάς και των Αθλητικών Φορέων της πόλης, όπως επίσης πλήθος κόσμου από την ευρύτερη αθλητική οικογένεια της Κηφισιάς.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης
Ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Άδωνις Γεωργιάδης
Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Δημήτρης Καιρίδης
Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Βασίλης Γαντζούλας
Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος
Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Κηφισιά, Χρήστος Πρίτσας, με τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital