Η Κηφισιά πέρασε από το Περιστέρι με τρομερή ανατροπή

Η Κηφισιά απέδειξε για πολλοστή φορά φέτος πως έχει μετάλλο και καρδιά, κερδίζοντας εκτός έδρας τον Ατρόμητο (1-2) για την 5η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League. Τι κι αν οι γηπεδούχοι άνοιξαν νωρίς το σκορ με τον Καμαρά (16′), στο δεύτερο μέρος η Κηφισιάς κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και βρήκε δύο γκολ μέσα σε τέσσερα λεπτά, από τον Σναϊντερλάν (63′) και τον Ματέους Σάντος (67′).

Ο αγώνας

Η Κηφισιά μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, είχε τον έλεγχο του ρυθμού, αλλά κόντρα στη ροή του αγώνα είδε τον Ατρόμητο να σκοράρει. Στο 16ο λεπτό, ο Καμαρά εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος στην άμυνα της Κηφισιάς και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, νικώντας σε τετ α τετ τον Νικοπολίδη. Μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους δεν καταγράφηκε κάποια άλλη σημαντική στιγμή, πέρα από μια κεφαλιά του Οζέγκοβιτς (23′) που κατέληξε ψηλά άουτ και ένα συρτό σουτ του Αντζέλσκι (42′) που δεν προβλημάτισε τον Νικοπολίδη.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, η Κηφισιά έδειξε πολύ πιο επιθετική και απειλητική. Παρόλ’ αυτά, ο Ατρόμητος ήταν εκείνος που έφτασε πιο κοντά στο γκολ με τον Αθανασίου (53′), ο οποίος όμως νικήθηκε από τον Νικοπολίδη.

Στο 57′ η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μιλίτσεβιτς κατέληξε στην αγκαλιά του Μαρκετζάνι, ο οποίος όμως ήταν ανήμπορος να αντιδράσει λίγο αργότερα. Συγκεκριμένα, στο 64′ του αγώνα, ο Πρίτσας εκτέλεσε πανέξυπνα το φάουλ από τα αριστερά κι ο Σναϊντερλάν την βρήκε όσο χρειαζόταν για να της αλλάξει ελαφρώς την πορεία και να την στείλει στα δίχτυα του Ατρομήτου.

Πριν ακόμη κοπάσουν οι πανηγυρισμοί για το γκολ της ισοφάρισης, ολοκληρώθηκε η ανατροπή. Στο 67′ οι παίκτες του Κώστα Μπράτσο συνεργάστηκαν εξαιρετικά, με τον Πρίτσα να ανοίγει το παιχνίδι στα δεξιά για τον Κλωναρίδη, ο οποίος έκανε εξαιρετική σέντρα στο ύψος του πέναλτι. Εκεί βρισκόταν ο Ματέους Σάντος, που με κεφαλιά – ψαράκι νίκησε για δεύτερη φορά τον Μαρκετζάνι για το 1-2 της Κηφισιάς.

Από εκεί κι έπειτα, ο Ατρόμητος δεν απείλησε επί της ουσίας. Στην πραγματικότητα μάλιστα, η Κηφισιά ήταν αυτή που έδειχνε πιο ικανή να σκοράρει ξανά, χάνοντας μεγάλη διπλή ευκαιρία με τον Μπιφουμά στο 90+2′.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ίλιτς): Μαρκετζάνι, Τριμμάτης (67′ Τσακμάκης), Ασεβέδο (73′ Κιβρακίδης), Τζαβέλλας, Αθανασίου, Κούντε, Γκονζάλες, Καμαρά, Βαλένσια, Βρακάς (62′ Ρομπάιγ), Αντζιέλσκι (62′ Βέργος).
ΚΗΦΙΣΙΑ (Μπράτσος): Νικοπολίδης, Τσάπαν, Βαφέας, Μιλίσεβιτς, Σναϊντερλάν, Σολόα, Τσανάτζια (58′ Μπιφουμά), Μενέντες (46′ Κλωναρίδης), Πρίτσας (82′ Τεττέι), Σάντος (75′ Γκόμπελιτς), Οζέγκοβιτς (82′ Γιόβαντσιτς).

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital