Η Κηφισιά πάλεψε και πήρε τον βαθμό στην Τρίπολη

Η Κηφισιά πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης (3-3) για την 25η αγωνιστική της Stoiximan Super League, δείχνοντας πως είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει. Οι παίκτες του Κώστα Μπράτσου προηγήθηκαν δις στο πρώτο μέρος με τον Όγκνιεν Οζέγκοβιτς και τον Ντούσαν Γιόβαντσιτς και έφυγαν από την Αρκαδία με έναν χρυσό βαθμό χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Νίκος Βαφέας στο 74ο λεπτό.

Ο αγώνας

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την Κηφισιά, η οποία άνοιξε το σκορ μόλις στο 14ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Οζέγκοβιτς. Ο Αστέρας Τρίπολης αντέδρασε άμεσα, ο Μιριτέλο απείλησε δύο φορές αμέσως μετά (16′ & 21′) αλλά είδε τον Αναγνωστόπουλο να αντιδρά υποδειγματικά σε αμφότερες περιπτώσεις. Στο 32′ όμως, οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση με τον Μιριτέλο να κάνει την καρφωτή κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής.

Η απάντηση της Κηφισιάς ήρθε τέσσερα λεπτά αργότερα. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Οζέγκοβιτς πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και ο Γιόβαντσιτς την έσπρωξε στα αντίπαλα δίχτυα μετά από την ασταθή απομάκρυνση του Τσιφτσή.

Παρόλ’ αυτά, ο Αστέρας Τρίπολης πήγε στα αποδυτήρια έχοντας αυτό το προβάδισμα, εκμεταλλευόμενος δύο λάθη της Κηφισιάς. Πρώτα με τον Γιαμπλόνσκι (40′) κι εν συνεχεία με τον Κρεσπί (45+2′).

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, ο Αναγνωστόπουλος αποσόβησε τον κίνδυνο στο δυνατό σουτ του Καλτσά (στο 50′) πριν αρχίσει το διάστημα της απόλυτης κυριαρχίας της Κηφισιάς. Ο Ματέους Σάντος και ο Μπιφουμά προειδοποίησαν αρχικά, πριν έρθει η ισοφάριση από τα πόδια του Βαφέα (73′). Ο κεντρικός αμυντικός της Κηφισιάς βρέθηκε στην αντίπαλη περιοχή και με ωραία ατομική ενέργεια, απέφυγε τα μαρκαρίσματα και σκόραρε για δεύτερη φορά φέτος στη Stoiximan Super League με ωραίο συρτό πλασέ από το ύψος του πέναλτι.

Η τελευταία καλή στιγμή του αγώνα καταγράφηκε στο 90+3′ με το σουτ του Λύρατζη να καταλήγει ψηλά πάνω από την εστία του Αναγνωστόπουλου.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Τσιφτσής, Λύρατζης, Κάστανιο, Ζουκάνοβιτς, Χουχούμης (78′ Άλβαρες) Γκος (46′ Αλάγκμπε), Γιαμπλόνσκι (78′ Σουρλής), Μπαρτόλο, Κρεσπί (79′ Μάντζης), Καλτσάς (67′ Παλάσιος), Μιριτέλο.

ΚΗΦΙΣΙΑ: Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς (69′ Σπίνος), Τεϊσέιρα, Μιλίσεβιτς, Βαφέας, Τσανάτζια, Γιόβαντσιτς (46′ Σολόα), Μπιφουμά, Σάντος, Μενέντες (62′ Τετέι), Οζέγκοβιτς (88′ Παρράς).

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital