Η Κηφισιά λύγισε κόντρα στον Παναθηναϊκό, 0-1 στην Καισαριανή

Η Κηφισιά έδειξε εξαιρετικά δείγματα γραφής σε ακόμη ένα παιχνίδι της Stoiximan Super League, αλλά αυτή τη φορά ηττήθηκε εντός έδρας από τον Παναθηναϊκό (0-1). Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Μαντσίνι με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, στο 58ο λεπτό.

Ο αγώνας

Ο Παναθηναϊκός είχε τον έλεγχο του ρυθμού στα πρώτα λεπτά και βρήκε γρήγορα δίχτυα, μόλις στο 11ο λεπτό, με τον Αϊτόρ. Το γκολ όμως ακυρώθηκε ορθώς για οφσάιντ του Μαντσίνι στην αρχή της φάσης, η οποία ελέγχθηκε κι από το VAR.

Στο 21′ ο Αναγνωστόπουλος απέκρουσε το δυνατό συρτό σουτ του Τσέριν, πριν καταγραφεί η μεγαλύτερη στιγμή του πρώτου μέρους, η οποία ανήκε στην Κηφισιά. Στο 35ο λεπτό, ο Τεττέι έκανε μια εξαιρετική ατομική ενέργεια από τα δεξιά και πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στο ύψος του πέναλτι. Ο Μασούρας άφησε την μπάλα για τον Πρίτσα, ο οποίος έκανε το δυνατό σουτ, υποχρεώνοντας τον Λοντίγκιν σε μια εντυπωσιακή επέμβαση. Στην εξέλιξη της φάσης ο Μασούρας σούταρε ξανά, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού.

Η τελευταία αξιόλογη φάση του πρώτου μέρους έγινε στο 42′ με τον Αναγνωστόπουλο να λέει πάλι το “όχι” στον Τσέριν.

Το γκολ που έκρινε το αποτέλεσμα ήρθε για τον Παναθηναϊκό στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους. Στο 58ο λεπτό, ο Μαντσίνι εκμεταλλεύτηκε μια στιγμιαία ολιγωρία στην άμυνα της Κηφισιάς και με μονοκόμματο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Από εκεί κι έπειτα, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε σημαντικά, με την Κηφισιά να επιχειρεί να πιέσει και τον Παναθηναϊκό να έχει ακόμη δύο τελικές προσπάθειες με τον Πέρεθ και τον Παλάσιος στις καθυστερήσεις.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Γιάννης Αναστασίου): Αναγνωστόπουλος, Μασούρας, Γκόμπελιτς, Λαντρ, Βαφέας, Σναιντερλάν (14′ Μποτία), Ιπαλίμπο, Πρίτσας (70′ Σάντος), Αντερέγκεν (70′ Μπιφούμα), Παρράς (81′ Οζέγκοβιτς), Τετέι (81′ Νίνης).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Σέκενφελντ, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Ρούμπεν, Τσέριν, Μαντσίνι (79′ Βέρμπιτς), Αϊτόρ (71′ Παλάσιος), Τζούριτσιτς (71′ Μπερνάρ), Σπόραρ (79′ Ιωαννίδης).

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital