Η Κηφισιά ηττήθηκε στην OPAP Arena από την ΑΕΚ

Η Κηφισιά γνώρισε την ήττα (3-0) από την ΑΕΚ στην OPAP Arena για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Μόλις στο 4ο λεπτό, η Κηφισιά έμεινε με δέκα παίκτες μετά από αποβολή του Σπίνου με απευθείας κόκκινη, με τον διαιτητή να δείχνει παράλληλα την άσπρη βούλα. Ο Αναγνωστόπουλος απέκρουσε την εκτέλεση πέναλτι του Γκαρσία, κάτι που όμως δεν κατάφερε να κάνει με την καρφωτή κεφαλιά του επιθετικού της Ένωσης στο 19ο λεπτό.

Στο 24′ η ΑΕΚ σκόραρε για δεύτερη φορά (πάλι με τον Γκαρσία) και συνέχισε να είναι απειλητική, με την άμυνα και τον τερματοφύλακα της Κηφισιάς όμως να είναι αποδοτικοί, παρά το αριθμητικό μειονέκτημα.

Στο δεύτερο μέρος, η Κηφισιά δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από την ΑΕΚ, οι τελικές προσπάθειες της οποίας ήταν σαφώς λιγότερες και κατέληγαν, ως επί το πλείστον, εκτός της εστίας.

Το τελικό σκορ (3-0) διαμορφώθηκε στο 90+1′ με την κεφαλιά του Λιούμπιτσιτς.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Κάλενς, Χατζισαφί, Πήλιος, Γιόνσον (70′ Λιούμπιτσιτς), Πινέδα, Γκατσίνοβιτς (70′ Πισάρο), Ελίασον (77′ Γαλανόπουλος), Τσούμπερ (70′ Αραούχο), Γκαρσία (70′ Άμραμπατ).
Κηφισιά: Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς, Σπίνος, Τσάπαν (73′ Μποτία), Μιλίτσεβιτς, Σολόα (57′ Κλωναρίδης), Τσανάτζια, Μπιφούμα (57′ Πρίτσας), Σάντος, Μένεντεθ (9′ Βαφέας), Οζέγκοβιτς (73′ Τετέι).

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital