Η Κηφισιά ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”

Η Κηφισιά γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό (4-0) στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” το απόγευμα της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Οι γηπεδούχοι σκόραραν δύο φορές από την άσπρη βούλα κι άλλες δύο με κεφαλιά από τη μεγάλη περιοχή, έχοντας τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ.

Ο αγώνας

Η Κηφισιά ξεκίνησε εξαιρετικά το παιχνίδι και μόλις στο 3′ βρήκε δίχτυα με τον Ματέου Σάντος, ένα γκολ το οποίο όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου λειτουργούσαν υποδειγματικά στην κόντρα και κατέγραψαν ακόμη δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες με τον Τεττέι στο 9ο λεπτό (ο Πασχαλάκης επενέβη σωτήρια για τον Ολυμπιακό στο τετ α τετ) και τον Ματέους Σάντος στο 15ο λεπτό.

Σε ένα σημείο που η Κηφισιά έδειξε να ελέγχει την κατάσταση και δίχως να απειλείται επί της ουσίας, ο Ολυμπιακός βρήκε τον τρόπο να ανοίξει στο σκορ με τον Ελ Καμπί να βρίσκει δίχτυα με εκτέλεση πέναλτι στο 21′ του αγώνα. Τέσσερα λεπτά αργότερα (στο 25′) ο Ποντένσε έκανε δύο τα τέρματα για τους ερυθρόλευκους.

Οι παίκτες του Ντιέγκο Μαρτίνεθ είχαν ακόμη μια καλή στιγμή μέχρι την ανάπαυλα, με τον Κρίστινσον όμως να λειτουργεί άψογα και να αποκρούει το τετ α τετ του Σολμπάκεν.

Στο 60ό λεπτό ο Αντερέγκεν απείλησε ξανά την αντίπαλη εστία. Ξανά από μια ανύποπτη στιγμή, ο Ολυμπιακός κέρδισε νέο πέναλτι, με τον Γιόβετιτς να αναλαμβάνει αυτή τη φορά την εκτέλεση και να κάνει τρία τα τέρματα των γηπεδούχων.

Το τελικό σκορ (4-0) του αγώνα διαμορφώθηκε με κεφαλιά του Ιμπόρα στις καθυστερήσεις του αγώνα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης, Κίνι, Ρέτσος (74′ Πορόσο), Ντόι, Ορτέγκα, Αλεξανδρόπουλος (58′ Καρβάλιο), Σκάρπα, Καμαρά (46′ Ιμπόρα), Σολμπάκεν (69′ Μπιέλ), Ποντένσε, Ελ Κααμπί (58′ Γιόβετιτς).
ΚΗΦΙΣΙΑ (Αναστασίου): Κρίστινσον, Μασούρας (61′ Γκόμπελιτς), Τσάπαν, Βαφέας, Λούμορ, Πέιος (72′ Αντούνες), Παπασάββας (72′ Κωνσταντακόπουλος), Ματέους Σάντος (61′ Ιλίεφ), Ιπαλίμπο (80′ Παρράς), Αντερέγκεν, Τεττέι.

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital